SVI GA SE ODRIČU

KEVIN SPACEY DOBIO OTKAZ U HIT SERIJI 'KUĆA OD KARATA' Oskarovac nakon tsunamija optužbi za seksualno zlostavljanje ostao i bez najunosnijeg posla

 
 Getty Images

Internetska TV mreža i produkcijska kuća Netflix odlučila je prekinuti suradnju s Kevinom Spaceyjem, nakon što su u javnost procurile brojne optužbe za seksualno zlostavljanje na račun ovog proslavljenog oskarovca, piše The Guardian.

Nakon što je još u utorak obustavljena daljnja produkcija hit serije "Kuća od karata", u kojoj Spacey ima glavnu ulogu (igra američkog predsjednika Franka Underwooda), Netflix je sad potvrdio i kako definitivno odustaje od objavljivanja filma "Gore", koji je Kevin producirao, a u njemu je trebao biti i glavna glumačka zvijezda. Iako je projekt već u fazi post-produkcije, Netflix je u priopćenju objasnio kako od svega odustaje, tj. najavljene distribucije ipak neće biti.

Prema pisanju Business Insidera, Spacey je 2014. godine za epizodu "Kuće od karata" dobivao honorar od 500.000 dolara (oko 3,2 milijuna kuna).

- Netflix više ne namjerava surađivati s Kevinom Spaceyjem u seriji 'Kuća od karata'. Ipak, i dalje ćemo raditi s produkcijskom tvrtkom Media Rights Capital (MRC) kako bismo odlučili kakvi su nam planovi za budućnost - stoji u priopćenju koje je objavio Netflix.

Iako službenih detalja o tome nema, postoji mogućnost da će se u predstojećoj sezoni, koja će ujedno biti i zadnja, iz serije na neki način izbaciti link Franka Underwooda te će scenarij biti prilagođen oko njegove supruge, koju glumi Robin Wright. Druga je opcija odustajanje od emitiranja šeste sezone.

Podsjetimo, Spaceyja su zbog optužbi za seksualno zlostavljanje napustili i agent te publicist.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 00:53