OKREĆE NOVU STRANICU

KONAČAN OBRAČUN S DEMONIMA IZ PROŠLOSTI Oskarovac priznao da je godinama bio ovisan o alkoholu: 'Liječim se. Želim biti najbolji otac i uzor djeci'

 Getty Images

Dugo se šuškalo da se američki glumac Ben Affleck poslije 30-dnevnog odvikavanja od pića 2001. vratio porocima. Spominjala se i kocka, ali on to nikada nije ni demantirao ni potvrdio. Ignorirao je i medijske natpise da je upravo razuzdan način života bio najveći krivac za njegov raspad braka s kolegicom Jennifer Garner.

Baš zato javnost i jest ostala iznenađena kad je junak filmova 'Argo' i 'Pearl Harbor' u utorak u statusu na Facebooku otvorio dušu i priznao da je godinama bio alkoholičar.

- Završio sam prvu fazu liječenja, ali moja borba još nije gotova. Želim živjeti punim plućima, želim biti najbolji otac svojoj djeci, naučiti ih da nije sramota potražiti pomoć ako zapadneš u nevolje, ali želim biti i primjer drugima koji se i dalje boje napraviti prvi korak prema ozdravljenju - objasnio je Affleck.

Zahvalio se obitelji i prijateljima koji su u najtežim trenucima bili uz njega, ali najveće zasluge pripisao je upravo Garner, s kojom se razišao 2015. poslije deset godina braka. Par se nikada nije službeno razveo, a početkom mjeseca navodno su odlučili braku dati drugu šansu.

- Osim što se brinula za naše troje djece dok sam se liječio, Jen je uvijek bila uz mene i bezuvjetno me podupirala u svim mojim odlukama - napisao je 44-godišnji oskarovac na društvenoj mreži.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 18:32