ŠTO TO ON SKRIVA?

KONTROVERZNI GLUMAC OSIGURAO SE I U SLUČAJU SMAKA SVIJETA Najmračnije tajne holivudske zvijezde skrivene su u neuništivom trezoru koji čuva vojska

 Getty Images / Getty Images for Paramount Pictu

Tom Cruise je već godinama poznat kao jedan od najvjernijih sljedbenika scijentologije, skupa vjerovanja i učenja čija se ideologija temelji na djelima američkog pisca L. Rona Hubbarda.

A koliko je privržen tom kultu govore informacije do kojih je došao portal Radar Online. Naime, holivudski glumac scijentološkoj crkvi donirao je milijune u nadi da će mu u slučaju smaka svijeta biti dopušteno da živi u njihovom tajnom podzemnom sjedištu u Novom Meksiku.

Osim toga, njegove najmračnije tajne čuvaju se u neuništivom trezoru zajedno s onima Johna Travolte, Kirstie Alley i ostalih članova ove crkve, a koje su priznali tijekom procesa audicije. Trezor je skriven u pustinji i udaljen je od drugih naseljenih područja, a čuvaju ga divlji psi i vojska sa snajperima.

- U njemu se čuvaju spisi, govori, snimke - tvrdi izvor.

Iako je crkva demantirala ovu informaciju, izvor tvrdi da su sljedbenici ove crkve L. Ron Hubbardu pripremaju omiljene obroke koje kasnije bacaju u smeće jer je preminuo prije 30 godina.

O Tomu Cruiseu zadnjih se godina pisalo svašta. Od toga da je bio u vezi s Johnom Travoltom, do toga da je upravo scijentologija kriva za rastavu braka od Katie Holmes.

A sve tajne ovog kulta nedavno je odlučila otkriti Leah Remini, glumica i njihova bivša sljedbenica koja sada tvrdi da je sve to jedna velika laž. Detalji njezine priče bit će prikazani u dokumentarcu 'Leah Remini: Scientology and the Aftermath'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 12:44