VAES DOTHRAK U VATRI

KRALJICA ZMAJEVA OTKRILA SVOJU TAJNU Emilia Clarke priznala kako snima gole scene

 Screenshot / YouTube

Šesta sezona planetarno popularne serije Igra prijestolja u četvrtoj je epizodi, imena 'The Book of the Stranger', donijela veliki preokret za Daenerys Targaryen, koju u seriji glumi mlada britanska glumica Emilia Clarke.

Nakon što ju je Dothraki horda usred pustih nizina pokupila i odvela sa sobom u Vaes Dothrak, Dany, kako je poznata u seriji, a i izvan, donijela je odluku da neće mirno podnijeti sudbinu na koju je osuđena. Daenerys se sastala s vođama raznih Dothraki plemena u svetištu u Vaes Dothraka te im je tamo obznanila da će ih ubiti. Dok su joj se Khalovi smijeli u lice Dany je započela požar u svetištu te je uz pomoć Daarija i Jore koji su zapečatili izlaz iz svetišta ispunila obećanje.

Daenerys je naravno požar preživjela, no njezina odjeća nije bila te sreće. Dok je svetište gorilo Dany je potpuno gola izašla pred Dothraki hordu koja joj se, vidjevši njezinu otpornost na vatru, kolektivno poklonila.

Clarke je u intervjuu za The Sun otkrila da je bila iznimno uzbuđena snimati tu scenu, no da je trebala malo 'tekuće hrabrosti' da je izgura do kraja. 'Popila sam malo vodke, stala u laskavo osvjetljenje i bila sam spremna. Bio je to divan trenutak, snažan trenutak. Htjela sam jednostavno preuzeti kontrolu nad pravom, za žene osnažujućom, 'wow' scenom', rekla je glumica. Clarke je i potvrdila da nije koristila dublericu u sceni.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 07:12