NEUGODNA ISTINA

MANEKENKA RAZOTKRILA SKANDAL U NAJSLAVNIJOJ OBITELJI SVIJETA MODE Zavela je 44 godine starijeg milijunaša, godinama su održavali tajnu aferu

 
 Instagram

Mlada poljska manekenka otkrila je neugodnu istinu koja bi mogla uzdrmati jednu od trenutno najpoznatijih obitelji u svijetu mode - Hadid.

Kako stvari stoje, Mohamed Hadid imao je tajnu i strastvenu vezu tri godine s poljskom manekenkom koja je dobi njegovih slavnih kćeri Gigi i Belle. Justyna Monde (25) putovala je čitavom Europom i odsjedala u luksuznim hotelima od 2014. do 2017. dok je održavala vezu s danas 70-godišnjim multimilijunašom, kraljem nekretnina, ispričala je ekskluzivno za Daily Mail koji je objavio i niz screenshotova dopisivanja ljubavnika.

Otac zvijezda modnih pista Gigi i Belle u to je vrijeme pet godina bio zaručen za reality zvijezdu Shivu Safai (36), no to je u početku zatajio Justyni rekavši joj kasnije da se ionako ne namjerava oženiti za Shivu.

Justyna, koja neodoljivo podsjeća na 23-godišnju Gigi, bila je inicijator veze kad se javila Mohamedu preko Instagrama u rujnu 2014.

View this post on Instagram

Hmmmmmm #JustynaMonde #forever21

A post shared by Justyna Monde/Gap (@justynamonde) on

- Upoznali smo se preko Instagrama. Poslala sam mu poruku ‘bok’, a on mi je odgovorio sa svojim brojevima telefona. Razgovarali smo online mjesecima i upoznavali se. Puno smo se dopisivali preko WhatsAppa. U početku smo se upoznavali, a onda se razvilo i nešto dublje. Dijelili smo interes za umjetnost, oboje slikamo i volimo slikarstvo. Sve je počelo prilično nevino, ali onda je postalo seksualno. Slali smo si slike porukama.

Ja sam htjela doživjeti iskustvo sa starijim muškarcem, a on je bio privlačan. Slao mi je svakakve poruke. Jednom mi je napisao da želi jesti s mog tijela. Nekad bi me tražio da mu pošaljem seksi fotke. Naravno da jesam. Na golotinju gledam kao na dio umjetnosti. Bio je jako zainteresiran i jako sam mu se sviđala - rekla je Justyna koja dodaje da niti jednom nije spomenuo da je zaručen.

- Kad smo prvi put kontaktirali, nisam znala da je zaručen ili da je u ozbiljnoj vezi jer to nikad nije spomenuo. Ja sam sa svojim dečkom prohodala na Valentinovo 2015., no još sam bila u kontaktu s Mohamedom.

Nastavili su se dopisivati, a Mohamed ju je sve češće tražio da mu pošalje neku fotografiju ili video. Slikala se u donjem rublju ili gola, a on bi joj odgovorio:

- Jako si dobra cura, obožavam te. Želiš me zvati tatica?

Prvi put su se uživo sastali u listopadu 2015. u poljskom gradu Wroclawu. Mohamed je bio na poslovnom putu, a Justyna ondje ima rodbinu. Pokazala mu je grad, uživali su u druženju, obilazili restorane i poznata mjesta u gradu. No, u to ga je vrijeme Shiva neprestano zivkala, kaže Justyna.

- Shiva je silno htjela imati sve pod kontrolom. Zvala ga je non stop, nebrojeno puta, ali ne bi bilo u redu da sam bilo što rekla jer sam i ja bila u vezi.

Ubrzo ju je Mohamed pitao želi li biti njegova djevojka, ali s obzirom da su oboje već bili ‘vezani’, ideja joj se nije svidjela. Rekao joj je da se ne namjerava oženiti za Shivu. Justyna je priznala da ju je Mohamed, unatoč velikoj razlici u godinama (stariji je od nje 44 godine) jako privlačio.

- Godine su samo broj. Imam prijatelje koji imaju od 16 do 70 godina. Ako se slažete s nekim, bilo u vezi ili prijateljskom odnosu, onda godine nisu važne. Barem za mene, ja sam otvorenog uma. Imali smo mnoge stvari zajedničke, poput ljubavi prema umjetnosti i karaktera. No, najviše mi se na njemu sviđala duhovitost. On je najzabavniji čovjek kojeg sam upoznala.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 22:29