ŽIVOT NA DVORU

MEGHAN MARKLE PRIPREMA SE ZA NOVU ŽIVOTNU ULOGU 'Kraljica joj je povjerila jednu od svojih najpouzdanijih asistentica, Panteru Samanthu'

 
Meghan, vojvotkinja od Sussexa
 Dominic Lipinski / REUTERS

Kraljica je Meghan Markle ‘posudila’ jednu od svojih najpouzdanijih asistentica, Australku nadimka Samantha the Panther (pantera Samantha) kako bi je detaljno kroz sljedećih šest mjeseci pripremila za novi, kraljevski život.

Samantha Cohen (49) asistentica je kraljice Elizabete i uskoro će iz Buckinghamske palače preseliti u Kensingtonsku, piše Daily Mail. Već je 17 godina svakodnevno upletena u kraljičin život, nalazi se u njezinom najpovjerljivijem timu i svaki je dan uz nju. Kraljica smatra da je ona idealan izbor osobe koja će voditi Meghan i Harryja u njihovoj prvoj godini braka.

Nova vojvotkinja od Sussexa planira provesti ostatak godine na turneji po zemlji, upoznajući se s humanitarnim udrugama i drugim organizacijama korisnima u zajednici.

‘Šest mjeseci će trajati ‘obuka’. Meghan sluša savjete od različitih ljudi. Bit će joj zatrpan raspored, ali Meghan je radila gotovo svaki dan svog života i navikla je na užurbani tempo’, rekao je izvor za The Times.

Profimedia, Press Association
Samantha Cohen s obitelji

Cohen je navodno već odigrala glavnu ulogu u pripremi vojvotkinje Meghan za vrtnu zabavu u čast princa Charlesa u utorak. Bilo je to prvo njezino službeno pojavljivanje kao vojvotkinje od Sussexa i prvi put da su je u javnosti oslovljavali s 'Njezino visočanstvo'.

Samantha je studirala u Brisbaneu prije nego što je doselila u Britaniju, udala se za stomatologa i imaju troje djece. Prije dolaska u Buckinghamsku palaču 2001. radila je u civilnom sektoru i u odnosima s javnošću.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 22:06