ROMANTIKA NA CRVENOM TEPIHU

Najomraženiji lik Hollywooda 'upecao' 35 godina mlađu curu. I to želi pokazati cijelom svijetu!

 Reuters

Na završnoj večeri filmskog festivala u Cannesu crvenim tepihom prošetali su Mel Gibson i njegova čak 35 godina mlađa partnerica Rosalind Ross. Dok su pozirali okupljenim fotografima, nisu mogli skinuti ruke jedno s drugog. Stalno su se ljubili i grlili.

Dobitnik dva Oscara činio se jako dobre volje nakon što je u subotu na festivalu predstavljen njegov zadnji film 'Blood Father'. Rosalind i Mel prvi put se službeno na nekom javnom događanju zajedno pojavili u siječnju na dodjeli Zlatnih globusa.

Tada se našao na meti korisnika društvenih mreža jer je on bio jedan od prezentera na dodjeli. Nekad jedan od najomiljenijih glumaca u Hollywoodu, s godinama je postao omražen među publikom zbog svog kontroverznog ponašanja.

Kako zbog turbulentnog razilaženja s bivšom partnericom Oksanom Gregorijevom s kojom je bio na sudu jer je ona tvrdila da ju je glumac psihički i fizički zlostavljao, tako i zbog uhićenja 2006. godine kada je u pijanom stanju optužio Židove za sve svjetske ratove. No kad su se tenzije smirile, ispričao se javnosti i čelnicima židovske zajednice, ali taj njegov ispad nitko nije zaboravio.

Reuters

Reuters

Reuters

Reuters

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 18:28