AGONIJA

NAJTEŽI ŽIVOTNI TRENUTCI BALI - BEGA Prvo je on završio u bolnici zbog ozljede na snimanju, a sad mu je i otac hitno operiran

 
 Instagram

Prezgodni turski glumac Burak Ozcivit, zvijezda iznimno popularne turske serije ‘Bit ćeš moja’ koja se emitira na Novoj TV, proživljava težak period u životu.

Nakon što je nedavno završio u bolnici zbog ozljede na snimanju, Burak se suočio s novim problemima. Zdravlje njegovog oca, s kojim je iznimno blizak, ozbiljno je narušeno i Burak se silno boji hoće li se najvažniji muškarac u njegovom životu oporaviti.

Kako piše Dnevnik.hr, prije nekoliko dana otac mu je operiran, a hitna operacija doslovno mu je spasila život. Naime, operacijom su liječnici na vrijeme izbjegli ozbiljniji moždani udar, a Burak od tada svaki slobodan trenutak provodi s njim.

Premda liječnici ocu prognoziraju potpuni oporavak, slavni je glumac jako potresen i situaciju proživljava jako emotivno, tim više što mu otac navodno već godinama ima problema sa srcem.

Gülen yüzüm, Can içim..

A post shared by Fahriye Evcen Özçivit (@evcenf) on

Burak se proslavio ulogom markantnog vojskovođe Bali-bega u povijesnoj seriji ‘Sulejman Veličanstveni’ koja mu je donijela i status seks-simbola. Ove se godine vjenčao za kolegicu Fahriyu Evcen nakon četiri godne veze, i oboje se drže dalje od medijske pažnje iako su najpopularniji par u Turskoj i zovu ih ‘turskim Brad Pittom i Angelinom Jolie’.

A post shared by Burak Özçivit (@burakozcivit) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 04:27