STANJE JE OZBILJNO

NEĆAKINJA SLAVNE PJEVAČICE U KRITIČNOM STANJU Osmogodišnja Maddie upala je u rijeku i nekoliko minuta bez svijesti provela pod vodom

 Instagram

Nećakinja Britney Spears, osmogodišnja Maddie, nalazi se u kritičnom stanju i bori se za život nakon što je u subotu stradala u nesreći s kvadom, piše TMZ.

Od nekoliko izvora iz Kentwooda u Louisiani TMZ je doznao da je kćer Jamie Lynn Spears vozila terensko vozilo (kvad) kad se zajedno s njim prevrnula. Našla se pod vodom i bez svijesti te je tako navodno provela nekoliko minuta prije nego što joj je prva osoba priskočila u pomoć.

Odmah je prevezena u obližnju bolnicu i prema prvim izvještajima njezino je stanje vrlo ozbiljno. Roditeljima i obitelji pristižu poruke podrške na društvenim mrežama.

Britneyna sestra Jamie Lynn proslavila se ulogom u dječjoj seriji ‘Zoey 101’ na Nickelodeonu (od 2005. do 2008.), a na naslovnice je dospjela 2007. kad je ostala trudna s Maddie, a sama je imala tek 16 godina. Maddie se rodila u lipnju iduće godine, a njezin otac Casey Aldridge i Jamie su se rastali. Prije nekoliko godina počela se baviti glazbom i izdala je country album.

Somewhere in a duck blind

A photo posted by Jamie Lynn Spears (@jamielynnspears) on

U razgovoru za magazin People prošle godine o svojoj je kćer Maddie rekla da je predivno dijete: ‘Mislim da sam je odgojila uz potpunu iskrenost, ali i puno ljubavi. Ona je jako sretna i zadovoljna djevojčica i ništa više od toga roditelj ne može tražiti. To je moje dostignuće na koje sam najviše ponosna i uvijek ću biti.’

Thanks to @rscountry for letting me stop by this morning! Maddie and I had a great time!

A photo posted by Jamie Lynn Spears (@jamielynnspears) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 03:37