NEPREPOZNATLJIVA

NEVJEROJATNA TRANSFORMACIJA MARGOT ROBBIE Seksi 'vučica' utjelovila jednu od nazloglasnijih sportašica svih vremena, pogledajte kako izgleda!

 Getty Images

Margot Robbie, koja se proslavila ulogom u filmu 'Vuk s Wall Streeta', trenutačno snima filma 'I, Tonya' u kojem glumi bivšu američku klizačicu Tonyju Harding, koja je bila autorica jednog od najgorih skandala u povijesti sporta.

Naime, uz pomoć supruga i tjelohranitelja organizirala napad na Nancy Kerrigan, glavnu suparnicu, koju je napadač palicom udario u koljeno te onemogućio njezin nastup na američkom prvenstvu 1994. godine. Glavni cilj je ipak bio izbaciti Kerrigan iz olimpijske reprezentaciju.

Tonya je na prvenstvu osvojila zlato koje je kasnije morala vratiti te je doživotno izbačena iz ovog sporta.

Cijelu ovu priču uprizorit će filmska ekipa s Margot Robbie na čelu koja se upustila u nevjerojatnu transformaciju kako bi što vjernije dočarala lik jedne od najboljih umjetničkih klizačica svih vremena, a čije se ime danas veže uz jedan od najvećih skandala u povijesti sporta.

Prve fotografije Margot kao Tonye već su procurile u javnost. Osim što je morala naučiti klizati, promijenila je i fizički izgled.

Fotografije neprepoznatljive Margot možete pogledati OVDJE.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 10:29