NAKON RASPRODANOG LISINSKOG

NOVA PRILIKA DA VIDITE FRAJLE Četiri dame oduševile publiku, a interes u Zagrebu je toliki da će održati još jedan koncert

 
 The Frajle, PR

Zagreb i The Frajle vole se javno. To je činjenica koja je već dobro poznata i koja se osjeti pri svakom gostovanju The Frajli u Zagrebu, a tako je bilo i 24. travnja kada su Frajle održale koncert u rasprodanoj dvorani Vatroslava Lisinskog. Zanimljivo je napomenuti da je koncert naziva „Ljubav na dar“ rasprodan mjesec dana unaprijed. Upravo zbog velikog interesa, i kako bi svi dobili priliku pjevati s Frajlama, dogovoren je još jedan koncert u Lisinskom, 7. svibnja, a taj ponedjeljak je vrlo blizu!

Četiri dame... Marija Mirković, Nataša Mihajlović, Jelena i Nevena Buča čine skupinu The Frajle. Obrade kojima osvajaju publiku od 2009. godine njihova su posebnost koja ih izdvaja od ostalih na glazbenoj sceni i njima su magnetski privukle publiku različitih glazbenih usmjerenja.

The Frajle, PR

The Frajle uspijevaju nešto uistinu posebno - na jednom koncertu držati publiku na nogama, zainteresiranom, nasmijanom i raspjevanom i to dva do tri sata!

Publika će ovaj ponedjeljak imati priliku čuti uživo pjesme s albuma „Ljubav na dar“ i to u malo drugačijem izdanju, s gudačkim kvartetom i proširenim bendom, dok će neke stare pjesme zaživjeti u potpuno novim aranžmanima.

The Frajle, PR

Nastupi The Frajli nisu tek izvedbe pjesama, već interakcija s publikom, neopterećeno uživanje u glazbi te puno pozitivne energije i radosti.

Sve to očekuje publiku u ponedjeljak 7. svibnja u KD Vatroslava Lisinskog!

The Frajle, PR

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 17:56