ŽIVOT JE NIJE MAZIO

OBITELJSKA DRAMA HOLIVUDSKE GLUMICE Ocu su dijagnosticirali multiplu sklerozu, obitelj joj je bankrotirala, a ona im je odlučila uljepšati Božić...

 Getty Images

Amy Schumer raznježila je obožavatelje na društvenoj mreži objavivši idiličnu snimku iz djetinjstva. Na njoj kao djevojčica hoda kroz polje kukuruza, a iza kamere je njezin otac Gordon.

A video posted by @amyschumer on

Glumica se ispod videa pohvalila kako je uoči ovoga Božića tati darovala farmu na kojoj je odrasla, a koju je on izgubio zbog bankrota.

Drama obitelji Schumer počela je kad je zvijezdi filma 'Kaos u glavi' bilo samo 12 godina. Ocu su joj tad dijagnosticirali multiplu sklerozu.

'Od toga dana on živi u neizdrživoj boli. Iako sam bila malena, morala sam brzo odrasti. Puno toga palo je na moja leđa, ali smijeh nas je spašavao. To je bio naš lijek i utjeha, a ja sam na sebe preuzela odgovornost da zabavljam obitelj i tako nas na neki moj dječji, nevini način držim na okupu', izjavila je svojedobno Amy, koja ima mlađu sestru Kim Caramele i starijega brata Jasona.

A photo posted by @amyschumer on

Otac Gordon, koji je na Manhattanu u New Yorku imao uspješnu tvrtku za proizvodnju dječjega namještaja, zbog bolesti više nije mogao raditi pa je obitelj bankrotirala. Tri godine poslije uslijedio je još jedan šok - Amy je saznala da joj se roditelji rastaju.

A photo posted by @amyschumer on

Sada, kad zarađuje milijune, komičarka se htjela odužiti ocu na najbolji mogući način.

Sretnu vijest o kupnji stare obiteljske farme priopćila mu je u videorazgovoru.

'Bolno je gledati čovjeka kojeg voliš najviše na svijetu kako propada. Njegova hrabrost, borba, optimizam i bezuvjetna ljubav koju daje obitelji uvijek će mi biti najveća inspiracija', zaključila je Schumer.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 06:26