SKLON SKANDALIMA

'ON JE REKORDER PO BROJU PREKRŠAJA' Jedan od najpoznatijih glumaca u regiji u problemima sa zakonom i prijeti mu uhićenje

Zagreb, 050113.Cvjetni trg.Neobicno toplo vrijeme za ovo doba godine izmamilo je na spicu sve poznate koji nisu otisli na skijanje.Na fotografiji: Sergej Trifunovic.Foto: Neja Markicevic / CROPIX
 Neja Markičević / CROPIX

Osim što je javnosti poznat po legendarnim ulogama, ime Sergeja Trifunovića često se spominje i jer je sklon skandalima.

Naime, ovaj srpski glumac u svojoj kolekciji ima dvadesetak prekršajnih prijava, a zbog jedne bi mogao biti i uhićen, piše srpski tabloid.

- Trifunoviću je trenutačno najteža prijava za nedavanje podataka o tome tko je vozio njegov automobil u lipnju 2015. godine. Pošto policiji taj podatak nije dostavio u roku osam dana, sud je izdao naredbu da ga policija privede. Suđenje ga čeka i zato što je policiji prešutio tko je bio za volanom njegovog automobila prošle godine u listopadu. Osim toga, kamera je zabilježila i kako je nepoznati vozač u njegovom automobilu prekršaj počinio i prosincu 2015., ali Trifunović se ni onda nije odazvao pozivu policije da kaže tko je to bio - tvrdi za Kurir izvor sa suda.

Za sve spomenuto prijete mu i novčane kazne, kao i zabrana vožnje na tri mjeseca.

A kako Kurir piše, Trifunović ne radi probleme samo u Beogradu, pa je tako prekršajni sud u novom Sadu zamolio kolege iz Beograda da saslušaju glumca zbog prekršaja iz studenog prošle godine.

Sergej je trenutačno na sudu zbog neplaćanja doprinosa. Prije dva mjeseca glumac je pobjegao iz publike kad je na pozornicu stala pjevačica koja pjeva narodnjake.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 13:26