ISPLIVALI PRLJAVI DETALJI

OSKAROVKA ŠOKIRALA DETALJIMA ODNOSA S BIVŠIM Govorio joj je da je ružna i nije želio spavati s njom, a seksao se s rođakinjom!

 
 INSTAGRAM

Halle Berry je kanadskog modela Gabriela Aubryja optužila za zlostavljanje i incest, a iako su bili u vezi prije skoro 10 godina, javnost je tek sada saznala za neke šokantne detalje njihovog odnosa.

Upoznali su se na snimanju za Versace 2005. godine. Bila je to ljubav na prvi pogled, a dobili su i kćer Nahlu. Pet godina kasnije naprasno su prekinuli sve odnose, a godinu kasnije započela je njihova sudska bitka za skrbništvo nad kćeri.

Halle Berry, Gabriel Aubry and daughter Nahla enjoy a night out in Miami. The family dined at Danny Devito's restaurant DeVito South Beach. Miami, Fl. 7/6/09., Image: 35976449, License: Rights-managed, Restrictions: MAVRIXONLINE.COM 305 542 9275 or 954 698 6777.
Fees must be agreed for image use. Daily Mail Online Out.
Byline, credit, TV usage, web usage or linkback must read MAVRIXONLINE.COM.
Failure to byline correctly will incur double the agreed fee., Model Release: no, Credit line: acd rac ral / Mavrixphoto / Profimedia
acd rac ral / Mavrixphoto / Profimedia

Glumica se s njom željela preseliti u Francusku gdje je živio njezin novi ljubavnik Olivier Martinez. Sud je odbio Hallein zahtjev za dopuštenjem preseljenja, a dva tjedna nakon presude Aubry i Martinez završili su u bolnici zbog ozljeda nakon žestoke tučnjave koja se zbila u domu glumice.

Sada je na vidjelo izašao sudski spis u kojemu piše da ju je model stalno kritizirao i govorio joj da je ružna te stalno kritizirao njezin izgled, što je loše utjecalo na njezino samopouzdanje. Zbog svega je na kraju završila na psihoterapiji.

Oskarovka ga je optužila i za rasizam te je naglasila kako nije želio priznati da njegova kći ima afroameričke korijene.

Los Angeles, CA  - *EXCLUSIVE*  - Halle Berry is out with her daughter Nahla taking a stroll on Sunset Blvd. The two seem inseparable as they hug and stay close during the Saturday outing.

BACKGRID USA 1 JUNE 2019, Image: 441425348, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Dsanchez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Dsanchez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Glumica s kćeri Nahlom

Na sudu je izjavila da je njezin bivši imao mentalnih problema, patio je od depresije i anksioznosti. Navodni razlog njihova prekida upravo je njegovo odbijanje da posjećuje psihoterapeuta i dobije pomoć.

"Nakon prvih šest mjeseci veze naš je seksualni život jednostavno nestao, a nakon godinu dana vodili smo ljubav manje od tri puta u godinu dana", priznala je Halle Berry.

Otkrila je i kako je Aubry u mladosti imao incestuoznu vezu s članicom svoje obitelji, zbog čega je ostao teško psihički i emocionalno traumatiziran.

"Griješila sam puno u ljubavi. Bila sam idiot. Da sam barem prije znala kako nisam žena za brak. Poštedila bih sebe velike boli i kajanja", rekla je iskreno glumica nakon svega.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 00:09