PREPUCAVANJA

OTAC I SESTRA MEGHAN MARKLE NE PRESTAJU PROVOCIRATI KRALJEVSKU OBITELJ, HARRY I VOJVOTKINJA POBJEGLI NA SELO 'Jako ju je povrijedila opaska o Diani'

 
Princ Harry i Meghan Markle
 Cathal McNaughton / REUTERS

Američki dio obitelji vojvotkinje od Sussexa ne prestaje javno, u medijima ili na društvenim mrežama, kritizirati kraljevsku obitelj. Ako na tapeti nije Meghan Markle, onda je to princ Harry, kraljica Elizabeta ili svi skupa.

Premda se na neko vrijeme nakon incidenta s paparazzima uoči kraljevskog vjenčanja povukao iz javnosti, Thomas Markle, Meghanin otac, ne može si pomoći i u posljednjih je nekoliko tjedana dao više intervjua, uvijek s istom namjerom - da mu se kći javi. Thomas je u više navrata rekao da se pribojava da Meghan više nikad neće htjeti razgovarati s njim te da zato neće ni upoznati svoje buduće unuke. Britanskim se medijima požalio da je Meghan prekinula svaki kontakt s njim nakon što je javno govorio protiv kraljevske obitelji.

Meghan je s druge strane jako povrijedila Thomasova opaska o princezi Diani. Prošli je mjesec u razgovoru za medije rekao da bi se princezi Diani gadilo kako se kraljevska obitelj ponaša prema Meghan.

Zato su se britanski mediji ovih dana raspisali kako vojvotkinja u tajnosti planira posjetiti oca u Americi. Trebali bi se naći u Los Angelesu, a kada i gdje je tajna.

No, Samantha Markle, Meghanina sestra koja ima više manje samo negativne komentare u medijima otkako joj se sestra zaručila za princa, tvrdi da je tajni posjet totalna izmišljotina.

‘Razgovaram s njim svaki dan i ne, nisu ga kontaktirali. Nema nikakvog planiranog sastanka, to je čisti PR. Stručnjaci za PR bi mogli prestati izmišljati da se Meghan trudi jer se ne trudi. Ovo je teško vrijeme za mog oca i jako sam žalosna što ga moja sestra ignorira’, rekla je 53-godišnja Samantha.

Prema najnovijim vijestima koje donose britanski mediji, vojvotkinja od Sussexa i princ Harry navodno su jasno upozorili prijatelje da ne razgovaraju s novinarima o njima, inače će prijateljstvo prekinuti po kratkom postupku.

Izvor s kraljevskog dvora je za Vanity Fair otkrio: ‘Ako razgovarate s novinarima, nećemo se više družiti, tako su im rekli. Oboje očekuju da će svi šutjeti. Harry ranije previše mario za ono što se piše po novinama, ni u zadnje vrijeme se ponaša izrazito zaštitnički prema Meghan.’

Kraljevski par trenutno nema službenih obaveza i većinu vremena provode u Cotswoldsu gdje imaju iznajmljenu kuću okruženu naoružanim čuvarima i kamerama.

Jedan je lokalni stanovnik rekao: ‘Očito je kako žele da ih se ostavi na miru. Posjed se nalazi usred šume, ne biste ni znali da je tamo. Sviđa im se jer je udaljen, baš je poput utvrde.’

Izvor blizak paru otkrio je: ‘Oni jako puno vremena provode u Cotswoldsu, puno više nego što ljudi misle. Na selu su puno više nego u Londonu, uživaju u ‘anonimnosti’ i navikavaju se na bračni život.’

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 07:11