'OSTAVITE ME NA MIRU!'

OTAC MEGHAN MARKLE NA RUBU ŽIVACA ZBOG PAPARAZZA Situacija se pogoršala nakon kraljevskog vjenčanja: 'Nikad ovo nisam tražio, kao ni moji prijatelji'

 
Thomas Markle snimljen ispred svoje kuće u Meksiku
 Profimedia, Mega Agency

Thomas Markle, otac novopečene vojvotkinje od Sussexa Meghan, na rubu je živaca zbog paparazza koji ga svakodnevno progone, posebno nakon kćerina vjenčanja. TMZ-u se požalio da ne može ni po piće ili hranu u neki drive in da ga ne zaskoče.

Ispričao je da su najnovije paparazzi fotografije snimljene u ponedjeljak nakon što je uzeo kavu s prijateljicom koja je došla po njega u stacionar u kojem se oporavlja od operacije srca. Tvrdi da je čak pet automobila fotoreportera vozilo za njima i pratilo ih, a sve ga je to dodatno uzrujalo jer je s njima u auto bilo i dijete prijateljice.

Thomas kaže da mu ulaze u dvorište, opsjedaju kuću, te da je angažirao četiri čuvara kako bi sigurno i bez straha mogao ući u kuću. Sve što želi je da ga ostave na miru.

*EXCLUSIVE* ** RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN UNITED KINGDOM ** San Diego, CA  - - Thomas Markle was photographed shopping for a greeting card  prior to his heart surgery. Thomas had planned to walk his daughter down the aisle but due to his heart surgery he won't be able to make it. *SHOT ON May 10, 2018*

Pictured: Thomas Markle



*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 372055792, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI
Thomas Markle u šopingu nekoliko dana prije vjenčanja

‘Nikad ovo nisam htio ni tražio, kao ni moji prijatelji. Ni oni nisu htjeli fotografe odjednom u svojim životima koji ih prate na svakom koraku, pogotovo kad je dijete u automobilu, nemaju nas pravo pratiti’, rekao je.

S obzirom da su čitatelji reagirali na činjenicu da je Markle nakon operacije srca uzeo kavu, Thomas je objasnio da je to bila beskofeinska kava i da je nije popio do kraja.

Meghan Markle's father Thomas Markle drops off flowers at Meghan's mother Doria Ragland home days before the wedding.
10 May 2018, Image: 371247774, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency
Thomas Markle snimljen ispred svoje kuće u Meksiku

Thomas je zbog operacije bio prisiljen propustiti kraljevsko vjenčanje, ali je navodno pratio vjenčanje na televiziji u svom domu u Meksiku. 'Moja mala izgleda prekrasno... Vidi se da je sretna. Žao mi je što nisam tamo... Mogu im samo poželjeti mnogo ljubavi i sreće', rekao je Markle za TMZ.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 07:01