NE ŽALI SE

PLUS SIZE LJEPOTICA ODJEDNOM POSTALA PLANETARNO POPULARNA Svi vide sličnost s trenutno najpoznatijom članicom kraljevske obitelji, što vi kažete?

 
Meghan Markle i Erica Lauren
 Profimedia, Xposurephotos / Instagram

Svijet poznatih pun je dvojnika i ponekad je doista teško biti siguran je li na slici Angelina Jolie, Selena Gomez ili samo netko tko nalikuje na njih. Ovih se dana internetom proširio profil na Instagramu plus size ljepotice Erice Lauren jer neodoljivo podsjeća na Meghan Markle.

Desetine korisnika te društvene mreže preplavilo je Laurenin profil komentirajući kako je ista vojvotkinja od Sussexa.

Lauren je pak priznala da je već čula usporedbu, i to čak na početku karijere dok još nije ni znala tko je Markle. ‘To je baš smiješno. Otkako sam se počela baviti modelingom, netko bi svako toliko spomenuo da izgledam kao djevojka iz ‘Faca’. Međutim, seriju nisam gledala pa sam guglala da vidim kako glumica izgleda’, rekla je za Insider.

Danas su usporedbe češće nego ikad prije zahvaljujući kraljevskom vjenčanju nakon kojeg vjerojatno više nema osobe koja nije čula za Meghan Markle. Lauren to doživljava kao kompliment.

‘Ja se ne žalim! Mislim da je Meghan zapanjujuće lijepa i svaka usporedba mi silno laska’, rekla je i dodala: ‘Ne mogu ni ja zanijekati da ima nekih sličnosti. I ja sam iz miješanog braka, imam i bijele i crne boje kože u sebi. Jednom sam vidjela njezinu sliku iz djetinjstva i mogu reći da sam gotovo identično izgledala i ja u toj dobi.’

*PREMIUM-EXCLUSIVE* ** RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN AUSTRIA, GERMANY, UNITED KINGDOM ** Hollywood, CA  - Meghan Markle is seen on a photoshoot in 2003. The shoot was done in Hollywood right after Meghan appeared in an episode of the daytime soap opera, ''General Hospital''.
**SHOT ON 9/17/2003**

Pictured: Meghan Markle

BACKGRID USA 3 JANUARY 2017, Image: 356249858, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI
Meghan Markle 2003.

** RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN FRANCE ** Various, UNITED KINGDOM  - Celebrity Social Network Photos!

Pictured: Meghan Markle

BACKGRID UK 2 OCTOBER 2017 

** STRICTLY NOT AVAILABLE FOR MAIL ONLINE AND ANY ONLINE SUBSCRIPTION DEALS UNLESS FEE AGREED PRIOR TO USAGE **

UK: +44 208 344 2007 / uksales@backgrid.com

USA: +1 310 798 9111 / usasales@backgrid.com

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 352071905, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Xposurephotos
Profimedia, Xposurephotos
Meghan Markle

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 03:32