POD ISTRAGOM

Pomahnitali Charlie Sheen poludio nakon što je čuo da ga bivša tuži: 'Treba ju spaliti!'

Nakon što je u studenom prošle godine priznao da je HIV pozitivan, Charlieja Sheena problemi ne prestaju sustizati. Kako piše Radar Online, glumac je trenutačno pod istragom zbog prijetnji smrću bivšoj zaručnici Bret Rossi.

Spomenuti portal navodi kako je u posjedu snimke na kojoj Charlie govori da bi Bret trebala biti spaljena jer ga je tužila pošto je od nje skrivao svoju bolest. Rossi, koja je za Charlieja bila zaručena od studenog 2013. do listopada 2014., tužbu protiv Charlieja podnijela je prošle godine. Prijateljima se požalila da se boji za svoj život. Sheen i njegov odvjetnik negiraju njezine navode.

- Charlie Sheen namjerava se svim sredstvima boriti protiv Brett Rossi. Brojni svjedoci također će opovrgnuti njezine tvrdnje - rekao je njegov odvjetnik.

Brett traži pet milijuna dolara od Sheena za pretrpljeno, kako je navela, obiteljsko nasilje, fizičke napade i prijetnje smrću. U konstantnom je strahu da će joj se Sheen osvetiti zbog tužbe koju je podnijela protiv njega.

Brett je izjavila da je često bila žrtva Charliejivih ispada bijesa, a tvrdi i da je govorio da će ubiti bivšu suprugu Denise Richards te njihovu zajedničku djecu. No Charlijev odvjetnik je siguran da će glumac pobijediti u ovom sudskom sporu.

Kako bismo novi Jutarnji.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Jutarnji.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr.
Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice ili kliknite na link i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 11:25