CARRIE UNDERWOOD

POTRESNA ISPOVIJEST VELIKE PJEVAČKE ZVIJEZDE 'U samo dvije godine imala sam čak tri spontana pobačaja. Plakala sam i proklinjala Boga...'

 
 Screenshot / YouTube

U emotivnom intervjuu country zvijezda Carrie Underwood otkrila je da je u posljednje dvije godine imala čak tri spontana pobačaja, piše BBC.

Najgore je bilo, kaže Carrie, početkom ove godine kad se činilo da će imati i četvrti.

- Plakala sam i pitala se zašto ostajem u drugom stanju ako ne mogu imati dijete. Naljutila sam se na Boga i rekla mu neka mi da dijete ili neka zatvori vrata. To je bilo prvi puta da sam iskreno rekla Bogu što mislim i kako se osjećam, ispričala je 35-godišnja pjevačica.

- To je bilo u subotu, a u ponedjeljak sam otišla liječniku očekujući da će mi reći da sam ponovno pobacila. No, u bolnici su mi rekli da je sve super, kazala je.

Carrie i njezin muž, hokejaš Mike Fisher, već imaju jednog trogodišnjeg sina. No, pjevačica se našla na udaru kritika kad je u jednom razgovoru sugerirala da je možda 'prestara da ima još jedno dijete prirodnim putem'.

- 35 mi je godina i možda sam propustila svoju šansu da imam veliku obitelj. Počeli smo već razgovarati i o posvojenju,rekla je tada.

Iako su mnogi pohvalili njezinu nakanu da posvoji dijete, mnogi su joj poručili da je u krivu ako misli da žena u njezinim godinama više ne može roditi.

- Još uvijek možeš imati djecu. S 35 godina nisi stara. To nije prekasno nego potpuno u redu, napisao joj je jedan korisnik Twittera.

To se pokazalo potpuno točnim jer je nedugo nakon intervjua Carrie objavila da očekuje svoje drugo dijete. Bilo je to tijekom gostovanja na koncertu Keitha Urbana kad je sve iznenadila pojavivši se s trudničkim trbuščićem.

Carrie je nedavno objavila i novi album 'Cry Pretty', u kojem opisuje sve što joj se dogodilo 2017. godine, uključujući i težak pad radi kojeg je zaradila čak 40 šavova na licu i slomljen zglob.

- Događale su mi se strašne stvari, a ja sam unatoč tome morala izaći na binu, pjevati i djelovati sretno. Pisanje pjesama je ipak nešto drugo. To mi dođe kao terapija, rekla je Underwood.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 14:02