NASILJE U OBITELJI

PREBIO SUPRUGU ZBOG LJUBAVNICE IZ ZAGREBA? Srpska pjevačica: 'Pisala mu je da joj nedostaje'; SUPRUG 'Bila je pijana, govorila da će me ubiti'

 
 INSTAGRAM

Novosadska pop zvijezda Nataša Bekvalac i njezin suprug Luka Lazukić saslušani su u utorak u Prvom osnovnom tužilaštvu u Novom Beogradu zbog nasilja u obitelji. Pema optužnici, Lazukić je 14. travnja rano ujutro Nataši u njezinom stanu nanio lakše tjelesne ozljede.

Lazukić je stigao na sud u pratnji odvjetnika, no nije htio davati izjave za medije. Njegov je iskaz trajao oko dva sata, negirao je optužbe i tvrdio da ga je supruga lažno prijavila. Kaže da je nije tukao i šutirao, ali nije porekao da je tog jutra došlo do sukoba između njih dvoje, pišu Novosti.

Tvrdio je da je Nataša prije rođenja kćeri Katje promijenila ponašanje kad joj je rekao da pripaze na troškove. Prema njegovoj priči Nataša nije bila kod kuće kad je navečer izlazio pa joj je SMS-om javio da izlazi na piće. Vratio se oko četiri sata ujutro, zaspao u drugoj sobi, da bi ga ona brzo počela buditi. Tvrdi da je bila pijana, vikala, vrijeđala ga i govorila mu da će ga ubiti. Navodno mu je u mobitelu pronašla poruke koje joj se nisu svidjele pa ga je počela tući. Lazukić je naglasio da Natašu, kao ni bivšu suprugu, nikad nije udario.

Ujutro je navodno došao kod roditelja po kćer iz prvog braka i od prijatelja ga je čuo da se pojavila informacija da je pretukao Natašu. Ondje je ubrzo došla policija po njega.

Izjavio je da se Nataša nakon porođaja čudno ponašala te da se jednom prilikom rasjekla nožem po ruci o čemu navodno može posvjedočiti kućna pomoćnica. Zbog situacije je, rekao je, na tabletama za smirenje, a boji se za svoju sigurnost zbog prijetnji Natašinog oca.

Natašino je saslušanje trajalo oko četiri sata, pišu Novosti, a iskaz je dala i Katjina dadilja. Prema neslužbenim informacijama Nataša je tijekom iskaza plakala. Istaknula je da ju je Luka ubrzo nakon sklapanja braka počeo psihički maltretirati, ponižavao je njezine prijatelje i nju jer je pjevačica, a utjecao je i na njezino odvajanje od obitelji jer ih navodno nije volio. Bio je ljubomoran na jednog njenog prijatelja i sumnjao je da je s njim u vezi.

I Nataša je te kobne večeri izašla na piće. Tvrdi da je zaspala i probudila se oko pola pet kako bi pripremila hranu za bebu. Kad je vidjela da spava u dnevnoj sobi, htjela ga je probuditi i pitati zašto je tek ujutro došao kući i zašto je pio i vozio motor. Nije ga uspjela probuditi pa je pogledala njegov mobitel i našla poruke od više ženski osoba. S jednom je redovno komunicirao i ona mu je slala fotografije, a navodno je našla i poruke od djevojke koja piše da joj Luka nedostaje i da jedva čeka da dođe u Zagreb.

Suočila se s njim oko toga nakon što se probudio, rekla mu je da ga treba biti sram, a on ju je nazvao kurvom. Nastavila su vrijeđanja s obje strane, a kad mu je Nataša odgovorila ‘Mama ti je kurva’, on ju je šakom udario u glavu. Pala je na pod. Kad se htjela ustati, uhvatio ju je za kosu i nekoliko puta udario. Bacio ju je na pod, a onda nogom udario u ožiljak od carskog reza.

Pjevačica je rekla da je gotovo puzeći došla do mobitela, uzela ključeve od auta i nazvala sestru koja se nije javljala. Kad se vratila u stan, Lazukić je navodno ponovno spavao, a probudila se i dadilja Jovana kojoj nije bilo jasno što se događa. Rekla joj je da ju je Luka pretukao, a ona joj je savjetovala da ide kod liječnika. Negirala je da je te noći pila alkohol i da se ranije samoranjavala.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. ožujak 2024 06:30