MRZITELJI SLOBODNO PROŠEĆITE

RIHANNI UOPĆE NIJE STALO DO VAŠIH KRITIKA NA RAČUN TOGA ŠTO SE UDEBLJALA Pjevačica nastavlja ponosno pokazivati svoj stas, unatoč tome što je bolesna

 
 Instagram

Međunarodne zvijezde iz industrije zabave stalno su na udaru kada se radi o njihovoj kilaži. Manekenka Ashley Graham i pjevačica Kelly Clarkson samo su dvije od cijelog niza žena koje nisu osjetile potrebu ispričati se što uživaju u svojem tijelima, uklapala se ona u nekakve izmišljene standarde ljepote ili ne.

Od ovog ljeta tom su popisu mediji i dežurni kritičari pribrojili Rihannu, tvrdeći da se pjevačica s Barbadosa ponešto zaokružila. Ona za te priče dugo nije marila, da bi početkom lipnja putem Instagrama svima odgovorila da gledaju svoja posla te da je u 2017. godini moraju voljeti jednako kako su je voljeli i 2007. godine. Imala ona višak kilograma ili ne.

Da ne mari za to što drugi misle Rihanna je pokazala na Štefanje kada je objavila fotografiju u sugestivnoj crvenoj haljini. "Kad si bolesna k'o pas, a tvoj ti je prijatelj dopustio da nosiš njegovu haljinu! Hvala ti Christophere Kaneu, već se osjećam bolje", napisala je Rihanna na Instagramu.

Njezini su je pratitelju nagradili s više od dva milijuna likeova i brdom pozitivnih komentara na račun njezine punije figure.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 01:05