MALO VIŠE OD GRAMA

RUSKA MANEKENKA OSUĐENA NA TRI GODINA ZATVORA ZBOG POSJEDOVANJA MARIHUANE, ODALA JU JE MAJICA 'Ponekad je potrebno koristiti mozak'

 
Marija Hrestina
 Marija Hrestina / INSTAGRAM

Ruska manekenka Marija Hrestina (26) osuđena je na tri godine u Bjelorusiji zbog posjedovanja 1,14 grama kanabisa, piše Daily Mail.

Hrestina je uhićena i optužena za konzumaciju i krijumčarenje droge nakon što je kanabis pronađen u njezinoj ručnoj prtljagi s kojom je planirala putovati u Poljsku. Manekenka je policiji postala sumnjiva jer je na sebi imala majicu s listom marihuane. Hrestina je podvrgnuta testovima krvi i urina kojima je utvrđeno da je u svom sustavu imala ostatke kanabisa.

Postoji mogućnost da će se manekenka i njezini odvjetnici žaliti na visoku kaznu koju joj je izrekao sud u bjeloruskom gradu Brestu koji se nalazi na samoj granici Poljske i Bjelorusije.

Manekenka inače ima 160 tisuća pratitelja na Instagramu i neki od njih su je prekorili zbog uhićenja. "Ponekad je potrebno koristiti mozak, on je najvažniji dio našeg tijela. Silikonske usne i tisuću sljedbenika na društvenim mrežama su manje bitni", rekao je jedan korisnik.

"Izgleda da će joj biti zabavno u zatvoru. Nakon odsluženja kazne može se vratiti na društvene medije i hvaliti da je provela vrijeme iza rešetaka", dodao je drugi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 05:45