VIŠE SE NE BOJI SMRTI

SHARON STONE NAKON 15 GODINA PROGOVORILA O KOBNOJ NOĆI 'Vidjela sam bijelu svjetlost i prijatelje koji su odavno preminuli...'

 Getty Images / Getty Images

Prošlo je 15 godina otkako je Sharon Stone pretrpjela krvarenje u mozgu i umalo preminula.

U intervjuu za Closer Weekly prisjetila se te kobne noći.

- Umrla sam i vratila se u život. Sjećam se bijele svjetlosti koja se odjednom pojavila nada mnom - ispričala je glumica koja je tada živjela u San Franciscu sa suprugom Philom Bronsteinom od kojeg se dvije godine kasnije rastala.

Zbog ovog događaja uzela je pauzu od glume jer je morala ponovo učiti hodati i govoriti. - Osjećala sam se kao da mi se cijeli DNK promijenio - rekla je tada.

No to nije sve. Osim bijele svjetlosti tvrdi da je vidjela i prijatelje koji su preminuli.

- Susrela sam se sa starim prijateljima koji su mi bili veoma dragi, a koji su preminuli. No sve se to odigralo vrlo brzo. Odjednom sam bila natrag, nazad u svom tijelu - govori glumica.

Danas kaže da je to utjecalo na njezin život toliko da on više nikada neće biti isti. Otkrila je i koje su prednosti toga što je doživjela.

- Više se ne bojim smrti. Govorim prijateljima da je smrt dar. Imala sam osjećaj ugode i osjećaj da je smrt tako blizu. Svi trebaju znati da je to tako. Nije daleko i nije zastrašujuća stvar - kaže Sharon.

Vjeruje da ju Bog čuva iz nekog svog razloga.

Film na kojem trenutačno radi je 'The Masterpiece' koji je režirao James Franco. Sharon je majka trojice sinova - Roana (16), Lairda (11) i Quinna (10).

CANNES, FRANCE - MAY 21:  Sharon Stone attends the 'Behind The Candelabra' premiere during The 66th Annual Cannes Film Festival at Theatre Lumiere on May 21, 2013 in Cannes, France.  (Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images)
Getty Images / Getty Images

CANNES, FRANCE - MAY 21:  Sharon Stone attends the 'Behind The Candelabra' premiere during The 66th Annual Cannes Film Festival at Theatre Lumiere on May 21, 2013 in Cannes, France.  (Photo by Gareth Cattermole/Getty Images)
Getty Images / Getty Images

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 09:11