HOLLYWOOD

SLAVNI IZA REŠETAKA Zvijezde s Beverly Hillsa mahom vrijeme provode po zatvorima. Razlog je nasilje u obitelji

Tori Spelling sa suprugom (lijevo), Tommy Lee (u sredini) i Heather Locklear (desno)
 REUTERS/Getty images/PROFIMEDIA

Na Beverly Hillsu, dijelu Los Angelesa koji naseljava najviše slavnih po četvornome metru na svijetu, očito su na djelu neke podzemne vode ili loše zračenje. Posljednjih je dana, naime, policija morala intervenirati u domovima niza celebrityja, i to zbog obiteljskog nasilja i ugrožavanja zdravlja djece.

Seriju je počela Tori Spelling. Njezin brak s glumcem Deanom McDermottom, u kojem imaju petero djece, već se dugo raspada. Tračerski, ali dobro informiran portal RadarOnline.com objavio je da spavaju u odvojenim sobama već šest tjedana i da su odnosi jako loši. Policija je u dom sedmeročlane obitelji došla u sitne sate prošlog petka nakon što je Tori “pretrpjela napadaj panike tijekom žestoke svađe s McDermottom.

Opasna za djecu

Razlog za svađu je, dakako, novac i sve veći financijski problemi - suprug ne radi već dugo, a reality projekti nisu donijeli dovoljno novca za održavanje raskošnog stila života na koji je par navikao.

Dean je, navodno, policajcima koji su došli na intervenciju zbog “obiteljskog nasilja” rekao da je Tori opasna za djecu, ali na kraju su policajci otišli a da nikoga nisu priveli. Štoviše, koji dan poslije obitelj je proslavila prvi rođendan najmlađeg sina Beaua. Na profilima na društvenim mrežama Tori, koja je poprilično otvorena o svim problemima, nije spominjala policijski posjet, no svi su za njega doznali i većina joj preporučuje da se riješi beskorisnog supruga i krene sama ispočetka.

Koji dan poslije policija je opet ordinirala u bogataškom kvartu - heavy-metalac Tommy Lee, osnivač benda Mötley Crüe (i jedan od aktera najslavnije privatne snimke seksa koja je procurila u javnost), pozvao je losangeleske plavce nakon što ga je u noći s ponedjeljka na utorak, 5. veljače, fizički napao njegov 22-godišnji sin Brandon iz braka s Pamelom Anderson (drugom aktericom spomenute snimke seksa). Brandon je, tvrde neimenovani izvori bliski policiji, udario oca u lice tijekom svađe pod utjecajem alkohola.

6 mjeseci u zatvoru

“Moja zaručnica i ja bili smo u krevetu kada je moj sin uletio u sobu i napao me”, objavio je legendarni bubnjar na Twitteru. “Molio sam ga da ode, a on me udario tako da sam pao u nesvijest. Pobjegao je prije nego što je došla policija. To je istina.”

Lee je objavio i fotografiju okrvavljenih, natečenih usta, no poslije ju je obrisao. S druge strane, sin tvrdi da je otac bio jezivo pijan te da se morao braniti.

Iako pravi razlog nije poznat, ovaj sukob dogodio se tek nekoliko dana nakon što se Pamela Anderson u emisiji Piersa Morgana prisjetila kako je Lee 1998. godine bio uhićen za nasilje u braku zbog kojega je proveo šest mjeseci u zatvoru.

Gadno je i za Heather Locklear, još jednu bivšu suprugu Tommyja Leeja - ona se, pak, sama prijavila u kliniku za rehabilitaciju, i to nakon što je uhićena za obiteljsko nasije. Policiju je pozvao njezin dečko Chris Heisser. Sljedeći dan policija je napravila i pretres doma glumice jer je prvoj ekipi koja je stigla prijetila da će ih upucati ako ikad uđu u njezin dom. Oružje nije pronađeno, a glumica se, navodno, prijavila na rehabilitaciju - peti put u pet godina - kako bi izbjegla rizik od zatvora.

Povukla optužbe

Iako daleko od Los Angelesa, još je jedna hollywoodska zvijezda završila u zatvoru zbog nasilja. Jason London, zvijezda serija “Sedmo nebo” i kultnih “Štakora iz šoping-centra”, završio je u pritvoru u Jackson Countyju u Mississippiju, gdje trenutačno živi, a prijavila ga je supruga Juliet.

London je otprije poznat po nasilničkoj crti u karakteru - prvi je put bio optužen za obiteljsko nasilje 2012. godine kada se dohvatio s bivšom suprugom, glumicom Melissom Cunningham. Optužbe su povučene, par je čak pokušao javno, u emisiji “Celebrity Rehab With Dr. Drew”, riješiti bračne probleme, no razveli su se 2014.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 07:12