ŠTO ĆE TATA REĆI?

SOFIA, KĆI LIONELA RICHIEJA, OTKRILA S KOJOM ŽIVOTINJOM JE ČESTO USPOREĐUJU Čak se i razgolitila te pozirala s njom

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 06.12.2016. u 13:56

INSTAGRAM

Manekenstvom se bavi od 2014., već je bila na naslovnicama Ellea, Voguea i Vanity Faira, ali snimanje za časopis Complex definitivno joj je najprovokativnije dosad.

 

Sofia Richie, kći legendarnog američkog glazbenika Lionela Richieja, pokazala je sve svoje adute pozirajući u oskudnoj odjeći dok joj po polugolome tijelu gmižu zmije svih veličina i boja.

 

Iako joj isprva nije bilo svejedno, 18-godišnjakinja, koju su još ovo ljeto povezivali s kanadskim pjevačem Justinom Bieberom, na setu se brzo opustila i prepustila gmazovima. Jedna zmija, ona bijela, toliko joj se svidjela da joj je Sofia čak dala i ime - Frankie.

'Ako ti dovoljno puta prišiju neku 'etiketu', onda ona valjda i mora postati dio tvoje priče', napisala je Richie ispod videa sa snimanja, aludirajući na to da su je zli jezici često nazivali zmijom.

Manekenka je uredništvu časopisa Complex rekla kako joj je ovo bio najuzbudljiviji editorijal u karijeri, ali požalila se i na manji incident na setu.

'Jedna zmija očito se previše udomaćila kod mene. Pa rep joj je krenuo točno prema mojoj vagini', izjavila je Sofia.

Njezine seksepilne fotografije oduševile su obožavatelje, ali neki su joj ipak zamjerili da je pokazala previše s obzirom na svoje osjetljive godine.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo