CLARA MCGREGOR

ŠOKANTNA ISPOVIJEST KĆERI ZVIJEZDE 'TRAINSPOTTINGA' Od 4. godine patim od depresije, od djetinjstva sam na terapijama. Zlostavljana sam i silovana...

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 10.10.2019. u 09:15

Actor Ewan McGregor and his daughter Clara McGregor arriving at the premiere of 'Zoe' during the 2018 Tribeca Film Festival at BMCC Tribeca PAC on April 21, 2018 in New York City.
- Germany, Austria, Switzerland and Eastern Europe rights only -, Image: 369380985, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Face To Face A
Profimedia, Face To Face A

Ewan McGregor s kćeri Clarom u travnju 2018.

 

Manekenka Clara McGregor (23), kćer poznatog holivudskog glumca Ewana McGregora u otvorenom pismu na Instagramu otkrila je šokantne detalje iz svog života.

"Od 4. godine patim od depresije. Od djetinjstva idem na terapije i sretna sam zbog svega što su psihoterapeuti učinili za mene. Radila sam puno na sebi i nastavljam raditi. Moja anksioznost spriječila me da živim život kakav želim. Ona je poput kaveza koji me je zarobio, i još uvijek se trudim izaći iz njega. Pila sam lijekove i doktori su mi pomogli, rekli su mi da ne moram živjeti na taj način i bili su u pravu", napisala je.

 

Ispričala je da je bila ovisna o lijekovima, od kojih je sada 'čista' više od 110 dana.

"Toliko sam se stidjela svoje ovisnosti, anksioznosti i depresije. Krivila sam sebe za zlostavljanje koje mi se desilo. Krivila sam sebe za modrice, šljive na očima, silovanja i napade muškarca. Dijelim ovo iskreno u nadi da će pomoći drugima da se osjećaju manje usamljeno. Prošle sam se godine borila s anksioznošću, da ostanem trijezna, da se nosim s depresijom, bila sam u nasilnoj vezi i doživjela abortus. Bila je to teška godina", otkrila je Clara.

Na kraju je zaključila da se sada ponovo osjeća voljeno.

 

"Hvala onima koji su mi pomogli u najmračnijim vremenima. Znate tko ste", napisala je.

Clara se posvađala s ocem nakon što je 2017. prevario njezinu majku Evu Mavrakis poslije 22 godine braka u kojem su imali tri biološke i jednu posvojenu kćer.

CAP D'ANTIBES, FRANCE - MAY 21: Actor Ewan McGregor (R) and Eve Mavrakis attend the exclusive Filmmakers Dinner during the Cannes International Film Festival hosted by Swiss watch manufacturer IWC Schaffhausen in partnership with Finch's Quarterly Review at the famous Hotel du Cap-Eden-Roc on May 21, 2012 in Cap d'Antibes, France. (Photo by Andreas Rentz/Getty Images for IWC)
Getty Images for IWC

Ewan McGregor i Eve Mavrakis

 

Junak iz 'Trainspottinga' zaljubio se u kolegicu Mary Elizabeth Winstead s kojom sad živi.

Kćer mu je tada javno poručila da je 'obično smeće', no u međuvremenu su se pomirili.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo