BIVŠA DJEVOJKA

ŠOKANTNE OPTUŽBE NA RAČUN SLAVNOG PJEVAČA 'Ima svoj seks kult. To su žene kojima je isprao mozak, sve ga oslovljavaju s 'Tatice'...'

 
 Profimedia, TEMP Sipa Press

Faith Rodgers (20) je u ponedjeljak na Vrhovnom sudu u američkoj saveznoj državi New York predala tužbu protiv poznatog R'n'B pjevača R. Kellyja (51) u kojoj tvrdi da ju je on učestalo "mentalno, seksualno i fizički" zlostavljao te da ju je namjerno zarazio herpesom, piše Variety.

Rogers tvrdi da je s Kellyjem u vezi bila nešto manje od godinu dana te da ju je pjevač zaključavao u sobe kako bi je kaznio kada god ga, prema njegovom mišljenju, ne bi seksualno zadovoljila te da ju je protiv njezine volje snimao u devijantnim i seksualno kompromitirajućim situacijama.

"Tuženi, R. Kelly, zaključao je Tužiteljicu (Faith Rodgers) u zabačenim prostorima, uključujući sobe, studije i motorizirana vozila na određeni period kako bi kaznio Tužiteljicu jer Tuženog nije seksualno zadovoljila ili zbog navodnih kršenja pravila ponašanja koja je nametao Tuženi", stoji u tužbi.

Rodgers je Kelly upoznala na koncertu u San Antoniju prošle godine te su tom prilikom razmijenili brojeve. Kelly je nešto kasnije Rodgers zrakoplovom doveo u New York gdje su se navodno upustili u seksualni susret.

Rodgers je rekla da je tada bila rekla Kellyju da nije spremna za seks, ali da on to nije poštovao. Prema njezinim riječima, Kelly je potom na nju nasrnuo te ju je bez njezinog pristanka te na nasilnički i bolan način seksualno napao. Rodgers nadalje tvrdi da ju je poslije tog odnosa izvrijeđao na bazi izgleda te da joj je prigovorio što nije "više sudjelovala". Rodgers tvrdi da je tek poslije doznala da Kelly tada bolovao od herpesa te da ju je tijekom seksualnog napada inficirao.

Pjevačev predstavnik je u travnju rekao da Kelly kategorički odbacuje sve tvrdnje i navode iz tužbe.

Rodgers je u intervjuu za BBC opisala kako je izgledao njezin i Kellyjev susret. "(R. Kelly) me u svibnju 2017. godine zrakoplovom doveo na u New York na jedan od svojih koncerata. Nazvao me u šest ujutro te je nakon toga došao u moju hotelsku sobu i naredio mi da se skinem. Bio je jako agresivan, a ja sam se smrznula kada mi je pristupio na seksualan način", rekla je treći program BBC-a.

"Rekla sam mu da nisam spremna za seks te da se ne upuštam u seks prilikom prvog susreta. To nisam ja i nisam u redu s tim. On je slegnuo ramenima i rekao mi je da je najbolji kad ga netko želi", dodala je Rodgers i objasnila da je smatrala da je tada ustanovljeno da se neće upustiti u seks s Kellyjem. Međutim, Kelly je tada počeo trljati Rodgersina leđa kao da trlja "ormar za posuđe".

"Govorio mi je ružne stvari i omalovažavao me", rekla je Rodgers i dodala da je Kelly tijekom njihovog susreta sebi nadjenuo titulu "Tatice" te da ju je zvao "malom lutkicom". Rodgers je rekla da ju je Kelly natjerao da ga oralno zadovolji te da je tijekom njihove veze više puta bila seksualno osramoćena.

"Jednom sam prilikom bila iza pozornice na jednom od njegovih koncerata. Publika ga je zvala da ponovno izađe pred njih, međutim on za to nije mario. Umjesto toga, skinuo mi je hlače, nagnuo me ispred ogledala, zgrabio me za vrat i penetrirao. Bilo je grubo i boljelo me", rekla je Rodgers.

Kelly je u drugim situacijama od Rodgers tražio da na seksualan način pleše za njega dok ju je on snimao iPadom. "Upalio bi sva svjetla, izvadio bi svoj iPad i rekao bi mi da se skinem. Od mene bi potom tražio da radim stvari koje nisam željela raditi", pojasnila je i dodala da je Kelly od nje tražio da potpiše ugovor kako bi se zaštitio, međutim ona ga, kako kaže, nije potpisala.

Rodgers je rekla da je kasnije upoznala određeni broj žena koje je Kelly opisao kao njegovu obitelj, a sve su ga oslovljavale s "Tatice". Dodala je i da su sve slijedile određena pravila ponašanja kao što su ustajanje i prilaženje njemu kako bi ga poljubile u usta kada god bi ušao u prostoriju. Nekoliko članova Kellyjeve ekipe opisala je kao "lutke na koncu" kojima je pjevač isprao mozak. Svjetski mediji Kellyjevu grupu žena nazivaju njegovim 'seks kultom'.

"On je vladar, a oni su njegovi podanici", rekla je Rodgers.

Kelly nije komentirao Rodgersin intervju za BBC.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 18:09