12 DANA BOLNICE

SRPSKI PJEVAČ HITNO PREBAČEN NA OPERACIJU, STANJE MU SE POGORŠALO Iz pluća su mu izvukli dvije litre krvi, nagađa se i da prolazi apstinencijsku krizu

 Instagram

Otkako je prije gotovo dva tjedna doživio tešku prometnu nesreću, srpska folk zvijezda i pobjednik četvrte sezone zabavnog showa 'Zvezde Granda' Darko Lazić leži u bolnici. Nakon što mu se prvotno stanje nakon operacije popravilo, noćas su se stvari opet pogoršale i pjevač je ponovno hitno operiran.

Nakon 12 dana ponovila se drama u zemunskoj bolnici nakon što se Lazić požalio da teško diše. Liječnici su mu snimili pluća i vidjeli sjenu na lijevom plućnom krilu zbog čega je odmah upućen na punkciju. Iz pluća su mu izvukli čak dvije litre krvi, doznaje Blic.

Zdravstveno stanje odmah mu se popravilo, no ostao je na cjelonoćnom promatranju, a danas će u toku dana odlučiti hoće li biti potrebna još jedna punkcija.

Srpski Alo neslužbeno doznaje da je osim ove komplikacije, Lazić imao i apstinencijsku krizu. Navodno je od liječnika tražio ‘da mu daju nešto’.

Lazić je 23. listopada doživio tešku prometnu nesreću. Liječnici su odmah utvrdili da ima podljev na glavi, povredu jagodice, devet slomljenih rebara, prijelom bedrene kosti, kao i zdjelice. Utvrđene su i povrede unutrašnjih organa, probušeno plućno krilo i problem u radu bubrega. Uzroci nesreće nisu poznati, no utvrđeno je da zbog prevelike brzine (navodno više od 100 km/h) sletio s ceste pri čemu se automobil nekoliko puta prevrnuo, i sletio na livadu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 01:41