HOW YOU DOIN'

ŠTO BISTE REKLI AKO VAM KAŽEMO DA JOEY UMALO NIJE BIO JOEY? A i za Chandlera Binga postojala je druga opcija

 You Tube Screenshot

Kad netko spomene Joeya iz Prijatelja, prvo što nam padne na pamet je rečenica 'How you doin'?' popraćena simpatičnim i pomalo 'blesavim' izrazom lica Matta LeBlanca. No, znate li da je kultnu rečenicu zamalo izgovarao Vince Vaughn?

Prema pisanju britanskog Sun-a, Vaughn se davne 1994. godine pojavio na audiciji za ulogu Joeya Tribiannia, no navodno ga je odbila direktorica castinga Ellie Janner.

U.S. actor Vince Vaughn poses for photographers after a news conference in Sydney to promote his new film
REUTERS

Dvije godine kasnije Vince Vaughn ipak je dobio priliku odigrati ulogu vrlo sličnu Joeyevoj, i to u filmu Swingeri u kojemu tumači Trenta, slobodnog i zgodnog glumca u vječnoj potrazi za uspješnim castinzima.

Zanimljivo je spomenuti kako i scenarist i glumac iz Swingera Jon Favreau također ima poveznicu s popularnom serijom. On je navodno trebao biti Joeyev cimer i najbolji prijatelj Chandler Bing, no također je odbijen na audicijama.

Director Jon Favreau poses during a photocall for the movie Iron Man 2 in Los Angeles, California April 23, 2010. REUTERS/Gus Ruelas (UNITED STATES - Tags: ENTERTAINMENT PROFILE) - RTR2D6ER
REUTERS

Ipak, Favreau se pojavio u trećoj sezoni Prijatelja noseći ulogu MMA borca Petea Beckera.

Bez obzira na razna lica koja smo mogli gledati, odabir Matta LeBlanca, Matthewa Perrya, Davida Schwimmera, Jennifer Aniston, Courteney Cox i Lise Kudrow očito je pun pogodak – u seriji s ovim postavom uživali smo punih 10 godina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 02:08