OTKRILA NA INSTAGRAMU

STRAŠNA TRAGEDIJA U OBITELJI SLAVNE GLUMICE Malog bratića (14) ubio je već kažnjavani pijani vozač, ujak se još bori za život u bolnici

 
Sarah Hyland
 Profimedia, Insight Media

Američka glumica Sarah Hyland, koja se proslavila serijom ‘Moderna obitelj’, otkrila je groznu tragediju koja joj je zadesila obitelj.

U sklopu Priča na Instagramu napisala je da je njezinog 14-godišnjeg bratića Trevora Canadaya ubio pijani vozač u prometnoj nesreći koja se dogodila u subotu. Kroz nekoliko screenshotova sa stranice GoFundMe, preko koje se prikuplja financijska pomoć, Hyland je napisala:

- Ovo je moj 14-godišnji bratić Trevor. Jučer ga je ubio pijani vozač. Ujak mi je još u bolnici i čeka ga još nekoliko operacija. Vozač je tako jako udario automobil mog ujaka da je Trevor, koji je bio vezan, izletio iz auta.

Na stranici GoFundMe, preko koje se skuplja novac za sprovod i ostale troškove, a koju je postavila Trevorova majka Becky i sestre Tessa i Zoee, piše da se obitelj, inače rodom iz Omahe u Nebraski, vozila na koncert zbora kad su doživjeli tešku prometnu nereće koju je uzrokovao pijani vozač.

Screenshot / Instagram

- Bryan se fizički oporavlja, ali nažalost Trevor je dobio krila, pa sad pjeva i igra nogomet na nebu. Trevor je bio veseo, pametan, kreativan, sportski tip. Bio je blesav, šašav i svi smo ga jako voljeli. Uspomena na njega živjet će zauvijek na mnogo načina - piše.

Tužnu vijest s profila Sarah Hyland podijelila je i njezina ‘televizijska sestra’, Ariel Winter, apelirajući na obožavatelje da pomognu.

Hyland je istaknula da je pijani vozač već dvaput bio uhvaćen zbog vožnje u pijanom stanju, piše Eonline.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 09:00