HER'S

TRAGIČNA SMRT TALENTIRANOG POP DUETA Bili su na putu prema slavi, otišli su na američku turneju, a onda u ranim jutarnjim satima poginuli na cesti...

 
 Instagram

Oba člana britanskog benda iz Liverpoola, Her’s, kao i njihov menadžer, poginuli su u prometnoj nesreći u SAD. Duo Stephen Fitzpatrick i Audun Laading te menadžer Trevor Engelbrektson putovali su u srijedu Santa Anu u Kaliforniji na zakazani koncert, objavila je njihova izdavačka kuća Heist or Hit.

Izdavač ih je opisao kao ‘jedan od britanskih najomiljenijih i najperspektivnijih mladih bendova’, piše BBC. Nedavno su objavili debitantski album i predstavili svoju glazbu na BBC-ju. Poginuli su u ranim jutarnjim satima na putu za koncert u Santa Ani, a prije toga su nastupili u Phoenixu, Arizoni.

- Svi smo u šoku. Njihova energija, živahnost i talent bili su definicija našeg izdavaštva. Kao ljudi, bili su topli, ljubazni i zabavni. Svaki put kad bi došli u ured, to je bio poseban doživljaj - napisao je izdavača na Facebooku.

Fitzpatrick iz Barrow-in-Furnessa u Cumbriji u Engleskoj i Laading iz Norveške upoznali su se kao studenti u Liverpoolu.

Ovo im je bila već druga turneja po Sjevernoj Americi otkako su prošle godine izdali prvi i jedini album ‘Invitation To Her's’.

Brojni ih mediji opisuju kao velike nade koje su u SAD-u čekale tisuće fanova. Magazin NME je prije dvije godine pišući o njima napisao da se radi o ‘bendu za koji će se još itekako čuti’. Nisu ih trpali u ladice, njihovu su glazbu opisivali kao ‘mješavinu žanrova iz koje izvire njihova ljubav prema stvaranju glazbe’.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 08:08