BIVŠA MISS UNIVERSE

'Trump mi je uništio život, pred svima je urlao da sam 'Miss Piggy' i 'stroj za žderanje!'

 REUTERS

Alicia Machado prije točno 20 godina bila je na vrhu svijeta. Ova djevojka iz Venezuele 1996. godine osvojila je krunu Miss svoje matične zemlje, a nekoliko mjeseci poslije u svoje vitrine dodala je i prestižnu titulu Miss Universe. Kaže da je imala cijeli svijet na dlanu, da su se poslovne ponude nizale jedna za drugom i da je mogla birati što će raditi u životu. I sve je bilo prekrasno dok joj se u život nije upleo - Donald Trump!

Machado je odmah nakon osvajanje titule odradila slikanje za Playboy, ali se i odala i - hrani! U samo nekoliko mjeseci udebljala se 20 kilograma, što nije najbolje sjelo vlasniku licence Miss Universe i današnjem predsjedničkom kandidatu Donaldu Trumpu.

Miss Universe 1996, Alicia Machado of Venezuela, (R) is greeted by businessman Donald Trump during a staged workout at a New York gym January 28. Machado is attempting to shed some of the excess weight she has gained since winning her title. Trump, who owns the Miss Universe pageant, sent Machado to a trainer to help with her exercise program.

MISS UNIVERSE - RTR1I6V

Aliciji činjenica da se udebljala i nije preteško pala, ali vrijeđanje Trumpa potpuno ju je slomilo i bacilo u depresiju.

- Ponekad je zvao novinare u teretanu da snimaju kako vježbam. Naravno, bez mog znanja. Pred svima me je zvao 'Miss Piggy' i 'strojem za žderanje' - govori Machado.

Miss Venezuela, Alicia Machado, performs in the swimsuit portion of the Miss Universe Pageant in the Aladdin Theater of Performing Arts May 17 in Las Vegas. Nineteen-year-old Machado, who is studying law and business, beat delegates from 80 different countries to capture the crown - RTXGSFJ
Reuters

- Svjesna sam bila i sama da sam malo pretjerala, ali u dogovoru s liječnicima napravila sam plan kako izgubiti kilograme. Na početku svog programa upala sam u teretanu u New Yorku i skoro pala na tlo kad sam tamo vidjela 90 novinara. Počela sam plakati i govoriti Trumpu da ne želim biti ovdje, a on mi je samo hladno odbrusio 'baš me briga'...

FILE PHOTO 30JUN96 - Venezuelan beauty queen Alicia Machado, Miss Universe 1996, poses during her visit to Miraflores Presidential Palace after winning the contest. Machado, the reigning Miss Universe, has been told to go on a crash diet or risk losing her crown, Venezuelan beauty contest officials said on Monday. Miss Universe organizers have given Machado just two weeks to lose 27 pounds (12 kg). - RTXGKW7
Reuters / Reuters

Nakon tog događaja počeli su Alicijini problemi. Pet godina borila se s bulimijom i anoreksijom.

- Bila sam ponižena, bilo me je sram svoga tijela. Godinama nakon toga patila sam od poremećaja u prehrani i to sam riješila tek psihoterapijom - priznala je za Inside Edition.

Former 1996 Miss Universe Alicia Machado of Venezuela laughs during the NBA basketball game between the Miami Heat and the Houston Rockets in Miami, Florida, February 6, 2013.  REUTERS/Rhona Wise (UNITED STATES - Tags: SPORT BASKETBALL ENTERTAINMENT) - RTR3DFU9
REUTERS

A što je Trump zaista govorio prije 20 godina? Novinari su mu izvukli neke izjave i istina je da se ne razlikuju previše od onih koje je Machado navela.

- Konstantno je imala oko 52-53 kilograma, a odjednom se pojavila sa 75 kilograma. Dakle, moj je zaključak - to je osoba koja stvarno voli puno jesti!

Trump je tada upitan da li bi ostavio svoju tadašnju suprugu Marlu Marples da 'nabaci' 20 kilograma.

- Zanimljivo pitanje. Vjerojatno je ne bi ostavio, ali bi joj rekao - vrijeme je za vježbanje!

Alicia Machado, a former Miss USA, arrives for the Latin Billboard Awards in Miami, Florida April 29, 2004. Machado will serve as a presenter for the live awards broadcast. REUTERS/Gary I Rothstein  JLS - RTRIH20
REUTERS

Donald Trump imao je još jedan veliki problem kada je u pitanju Alicia Machado.

- Kako sam imala snažan španjolski naglasak, Trump me ponekad zvao 'Miss spremačica'. Vjerujte mi, on nije dobra osoba. On je huligan i takav čovjek ne smije postati predsjednikom SAD-a.

U međuvremenu, Machado je dobila američko državljanstvo i danas radi u Hollywoodu. Na pitanje hoće li glasati za Trumpa, Alicia je pukla od smijeha.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 09:37