PREKINULA ŠUTNJU

TSUNAMI SUZA UOČI KRALJEVSKOG VJENČANJA Meghan se slomila nakon što je vidjela što joj je otac napravio: 'Tata, sve ti opraštam, samo se oporavi...'

 
 Profimedia

Dva dana uoči vjenčanja godine, Meghan Markle je potpuno slomljena, guši se u suzama i osjeća se posramljeno. Razlog velikoj drami je, naravno, njezin otac Thomas koji je prije nekoliko dana s paparazzom namjestio fotografije, prodao ih za nekoliko desetaka tisuća eura i još, da situacija bude još gora, završio na operaciji srca. Upravo zbog svega nabrojanog Thomas Markle ne samo da neće Meghan otpratiti do oltara, već će morati propustiti kraljevsko vjenčanje.

Tu informacija danas je potvrdila i sama Meghan Markle koja je u priopćenju navela da se brine za svog oca i da mu treba dati vremena i prostora da se oporavi i fokusira na vlastito zdravlje.

Buduća mlada princa Harryja, piše TMZ, odmah nakon izbijanja skandala s namještenim fotografijama iz internet cafea poslala je poruku svom ocu da ga jako puno voli i da mu sve oprašta. Prijatelji tvrde da je Meghan potresena i da neprestano plače, ali ništa bolja situacija nije ni na drugom kraju svijeta gdje se njezin otac bori s emocijama, ali i zdravljem.

Tu informaciju je potvrdio i TMZ-ov novinar Sean Mandell koji je neprestano u kontaktu s Thomasom, pa čak se čuo s njim nakon operacije u Meksiku.

- Meghan se dobro drži, iako se osjeća posramljeno. Pod velikim je stresom posljednjih dana - rekao je Mandell i nakon toga opisao kakav je zapravo odnos oca i kćeri.

- Njihovi putevi su se malo razišli, ali Thomas daje sve od sebe da se njihov odnos popravi. Ona se također navikla na teške trenutke u životu - rekao je Mandell.

Thomas Markle tako će najveći dan njegove kćeri morati pratiti iz bolničke postelje. Operacije je prošla dobro, ugrađena su mu tri stenta i nekoliko dana morat će ostati ležati u krevetu.

- Trebat će mi vremena da se oporavim, ali sam OK. Ostat ću u bolnici par dana, a liječnici su mi dala važan naputak da se ne smijem uzbuđivati - rekao je Thomas.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 04:20