OMILILA MU SE METROPOLA

VELIKA LJUBAV JUSTINA BIEBERA I ZAGREBA Kanadski superstar došao u studio i snimio novu pjesmu, ispred ga je nestrpljivo čekalo tisuću obožavatelja!

 Julien Duval

Nakon što je dva dana Zagreb tresla groznica nazvana Biebermanija i nakon što je oduševio nekoliko tisuća svojih najvećih obožavatelja, Justin Bieber u Zagrebu je odradio još jedan bitan posao - snimio je novu pjesmu.

Bieber je u četvrtak navečer u pratnji producenta i snimatelja Josha Gudwina svratio do poznatog zagrebačkog studija, Morris studia.

Josh Gudwin, koji radi s izvođačima kao što su Rihanna, Chris Brown, Lionel Richie, Christina Aguillera, Jennifer Lopez, Britney Spears, Carly Rae Jepsen i drugi, odabrao je Morris studio jer je kao takav jedini odgovarao zahtjevima Biebera.

Svjetska zvijezda u studiju se zadržala više od dva sata, a dočekan je od strane Filipa Vidovića, studio managera i producenta. Čim je ušao u studio, Bieber je sjeo za klavir i muzicirao. Za vrijeme njegova boravka, ispred studija okupilo se oko tisuću obožavatelja...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 05:28