ŽIVOTNA DRAMA

VELIKI POVRATAK POZNATE AUTORICE KOJA MJESECIMA VODI BITKU PROTIV ZLOĆUDNE BOLESTI Marina Tucaković progovorila nakon teške operacije

 
 Instagram

Autorica velikih glazbenih hitova u bivšoj Jugoslaviji Marina Tucaković, koja već nekoliko mjeseci vodi bitku protiv opake bolesti, oglasila se prvi put od povratka poslu, rekavši da se osjeća bolje, prenosi srpski Telegraf.

Poručila je da se polako oporavlja i da redovito ide na liječničke preglede.

- Oporavljam se, hvala Bogu, bolje mi je - rekla je Marina. - I dalje imam problem, idem na kontrole. Svašta tu još ima. Doktori su zasad zadovoljni, ali ništa ne kažu.

Marina Tucaković u veljači je operirala tumor na dojci na Institutu za onkologiju i radiologiju u Beogradu, a potom je otišla u jedan njemački grad na imunoterapiju koju su joj, kaže, preporučili liječnici. Konačne rezultate te terapije znat će uskoro.

Srpska pjevačica Jelena Karleuša prije nekoliko dana na društvenim mrežama objavila je da je Marina počela pisati pjesme za nju. U četvrtak je stavila na Instagram i zajedničku fotografiju, prvu nakon teške bolesti, na kojoj su zagrljene i nasmejane.

- Marina se vratila. Najbolji tekstopisac svih vremena - napisala je Karleuša na Instagram storyju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 03:39