PRIPREME ZA JOHN WICK 3

VIDEO: HOLIVUDSKA ZVIJEZDA POKAZALA KOLIKO JE UBOJITA S PIŠTOLJEM I PUŠKOM Pogledajte Halle Berry u akciji, ulogu plaćenice shvatila je ozbiljno

 
 Taran Tactical Innovations / YOUTUBE

Tvrtka za prodaju i modifikaciju oružja Taran Tactical Innovations na svojem je YouTube kanalu objavila video na kojem se može vidjeti kako američka glumica Halle Berry (52) za potrebe snimanja filma "John Wick 3: Parabellum" na tvrtkinom poligonu vježba pucanje iz oružja.

Na samom početku videa američki glumac Keanu Reeves (njezin suradnik na filmu John Wick 3: Parabellum) Berry dade znak da može početi s vježbom, nakon čega se ona s pištoljem TTI Glock 17 otisne na poligon.

Glumica u prvoj turi po poligonu bez greške pogodi sve mete. Berry potom pištolj zamijeni puškom TTI SIG MPX i pokaže da je i s njom podjednako vješta. Sam video sadrži još nekoliko snimaka Berry na poligonu, što pokazuje da je ulogu plaćenice Sofije shvatila iznimno ozbiljno.

Berry posljednjih nekoliko godina pokušava pokazati da još uvijek može igrati u akcijskim filmovima. Podsjećamo, glumica je igrala Bond djevojku u filmu "Umri drugi dan" i superjunakinju Storm u filmskom serijalu X-Men.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 22:08