HARRY STYLES

VIDEO: IDOL TINEJDŽERICA U NOVOJ PJESMI SE ZABAVLJA S MUŠKARCEM Pjevač One Directiona na koncertu potaknuo pitanje o svojoj seksualnosti

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 15.03.2018. u 00:00

SYDNEY, AUSTRALIA - NOVEMBER 28: Harry Styles looks on during the 31st Annual ARIA Awards 2017 at The Star on November 28, 2017 in Sydney, Australia. (Photo by Lisa Maree Williams/Getty Images for ARIA)
Photo by Lisa Maree Williams / Getty Images for ARIA

 

Harry Styles, popularni pjevač englesko-irskog benda One Direction, koji za vrijeme dok je bend do daljnjega neaktivan gradi solo karijeru, izazvao je brojne upitnike iznad glava obožavatelja nakon nastupa u Parizu.

Naime, na koncertu u sklopu svjetske turneje izveo je novu pjesmu naziva ‘Medicine’, a upravo su riječi te pjesme potaknule glasine među fanovima - nije li Styles ovime priznao homoseksualnost ili biseksualnost?

‘The boys and the girls are here/ I mess around with him/And I’m OK with it’, odnosno ‘I dečki i cure su tu/Družim se s njim/I to mi je u redu.’ Snimka tog dijela je, naravno, odmah podijeljena na Twitteru.

 

Nije trebalo dugo da se jave oni koji su ovo ne samo doživjeli kao potvrdu homoseksualnosti, već i kao novu himnu biseksualaca.

Čak je i australska pop zvijezda Troye Sivan izrazio golemo oduševljenje pjesmom.

 

Glasnogovornici Stylesa nisu odgovorili na novinarske upite oko značenja teksta pjesme.

 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo