INCIDENT U HOUSTONU

VIDEO: MARILYN MANSON SE SRUŠIO NA KONCERTU 'Osjećao se loše i prije nastupa, žalio se da se otrovao. Jedva je stajao na nogama, sav se tresao...'

 
 Youtube

Kontroverzni glazbenik Marilyn Manson morao je naprasno prekinuti koncert u Houstonu nakon što se srušio na pozornici. I prije samog koncerta u paviljonu Woodlands imao je problema te su novinari bili zamoljeni da napuste svoje pozicije jer se Manson osjećao jako loše i nije želio da ga fotografiraju, piše Guardian.

Nakon što se sa zakašnjenjem pojavio na pozornici uglavnom je stajao na mjestu i sav se tresao, a snimka koju je zabilježio obožavatelj pokazuje rokera kako se žali da se otrovao.

Kasnije se srušio na pozornici nakon što je otpjevao Sweet Dreams (Are Mad of This). Neposredno prije nego što je kolabirao oslanjao se na mikrofon i jedva je stajao na nogama. Neki mediji pišu da se Manson osjećao iscrpljeno i malaksalo zbog vrućine. Naime, u Houstonu se temperature ovih dana penju do 38 Celzijevih stupnjeva. Kasnije se ipak vratio na pozornicu kako bi izveo pjesmu "Antichrist Superstar", a potom je okončao svoj nastup.

To nije prvi put da se Mansonu dogodila nezgoda dok je pjevao poznati hit Eurythmicsa. U listopadu 2017. se tijekom koncerta dio scenografije srušio na Mansona koji je nakon toga hitno prebačen u bolnicu. Tada je morao otkazati nekoliko koncerata.

Na ovogodišnju turneju nazvanu "Twins of Evil: The Second Coming" krenuo je s Robom Zombijem iz benda White Zombie.

Kada je došao red na njegov nastup, osvrnuo se na incident:

- Moj dragi prijatelj Manson se ne osjeća dobro, vjerojatno je sada u busu i osjeća se kao g***o, rekao je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 05:25