OSJEĆAJI U JAVNOSTI

VIDEO: MEGHAN SE OPET ZANIJELA I PREKRŠILA JOŠ JEDNO KRALJEVSKO PRAVILO Ovoga su puta mnogi pomislili da je to prvi znak problema u braku s Harryjem

 
 Screenshot / YouTube

Premda je posve jasno da se svim silama trudi uklopiti, nova uloga Meghan Markle kao vojvotkinje od Sussexa prilično je zahtjevna. Od pravila odijevanja do pravila ponašanja u pojedinim prilikama, čini se da će bivša glumica još neko vrijeme učiti bonton. A da nikome ne bi bilo dosadno, javnost pomno bilježi sve njezine pogreške.

Tako je nedavno izvisila, i to u prilično romantičnom trenutku. Kad su dolazili na prijem u Buckinghamsku palaču prošli tjedan, hodajući iza kraljice, Meghan je pokušala uhvatiti princa Harryja za ruku, a on je vješto izbjegao nježnost povukavši ruku ispred sebe.

Tu su situaciju zabilježile i kamere, a mnogi su u tome vidjeli znak hladnoće, distance, neki i probleme u braku kraljevskog para, piše The Sun.

Međutim, stručnjaci objašnjavaju da se radi o jednostavnom nepisanom pravilu kojeg se cijela kraljevska obitelj drži. Izmicanje ruke nema veze s prinčevim osjećajima niti je dokaz problema u braku.

Stručnjak za govor tijela Robin Kermode rekao je: ‘Kraljica se vrlo rijetko s mužem u javnosti drži za ruke pa je to postalo neko nepisano pravilo i za ostatak kraljevske obitelji. Na primjer, svima je jasno da su princ William i Kate emotivno jako bliski, no u javnosti to nemaju potrebu dokazivati, posebno ako je riječ o službenim posjetima i protokolima.’

Zapravo se potez princa Harryja u ovom slučaju smatra izrazom poštovanja prema kraljici.

Prošli su tjedan obožavatelji napali Meghan Markle jer je prekršila još jedan protokol - prekrižila je noge nakon što je sjela uz ostale članove kraljevske obitelji. Naime, dok sjede, noge ne bi smjele biti prekrižene.

Queen Elizabeth II with the Duke and Duchess of Sussex during a group photo at the Queen's Young Leaders Awards Ceremony at Buckingham Palace, London., Image: 376122355, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Press Association
Profimedia, Press Association
Vojvotkinja i vojvoda od Sussexa i kraljica Elizabeta II.

Položaj nogu koji u sjedećem položaju koristi Kate Middleton, ima i svoj nadimak, ‘Vojvotkinjin nagib’, a koristila ga je i princeza Diana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 13:23