ŽIVOT PIŠE ROMANE

VIDEO: NEVJEROJATNA LJUBAVNA PRIČA Sa 14 godina namigivao je zgodnoj pjevačici na audiciji talent showa, danas čekaju dijete

 Screenshot

Iako šuškanja o trudnoći nije službeno potvrdila, trudnički trbuh Cheryl Cole u utorak je istaknula uska zelena haljina koju je odjenula za božićni koncert. Pjevačica i članica žirija showa 'X Factor' prvo dijete čeka s Liamom Payneom, članom slavnog benda One Direction.

Zanimljivo je da je Cheryl imala 26 godina kada je 14-godišnji Liam došao na audiciju za spomenuti show 2008. godine, a prema snimci koja je počela kružiti internetom, danas poznati pjevač je već tada bio pun samopouzdanja.

Naime, dok je pokazivao žiriju što zna, namignuo je Cheryl koja je sjedila u žiriju što je kod nje izazvalo veliko oduševljenje, a kamera je sve snimila. Tada mu je rekla da je sladak te da ima karizmu.

A photo posted by Liam Payne (@liampayne) on

Dvije godine kasnije opet su se sreli na istom mjestu kada je krenulo stvaranje benda One Direction. Otkako se bend proslavio, Cheryl i Liam često su se susretali na istim događajima te su se s vremenom i zbližili.

A photo posted by Liam Payne (@liampayne) on

Da su u vezi pročulo se već u prosincu prošle godine, a na crvenom tepihu prvi su se put zajedno pojavili u veljači ove godine i tako potvrdili da su zajedno. Cheryl iza sebe ima brak s Ashleyem Coleom od kojeg se rastala 2010. poslije četiri godine braka, a 14 mjeseci je bila udana za Jeana Bernarda Fernandeza Versinija.

A photo posted by Cheryl (@cherylofficial) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 17:31