MISTERIOZNA SMRT

VIDEO: TRAGIČAN KRAJ GLUMCA IZ 'SEINFELDA' Nestanak televizijske zvijezde prijavio sin, njegovo tijelo pronašli su na vrlo nepristupačnom terenu

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 15.07.2019. u 09:56

Screenshot

Charles Levin

 

Posmrtni ostaci pronađeni na širem području Oregona najvjerojatnije pripadaju nestalom glumcu Charlesu Levinu (70), junaku televizijskih serija "Seinfeld" i "Night Court".

Levinu se od 8. srpnja gubi svaki trag - tad je posljednji put viđen u gradiću Grants Pass u Oregonu, a njegov nestanak prijavio je sin, piše Daily Mail.

 

- Uvijek je bio sa svojim psom Boo Boo Bearom, a posjeduje narančasti Fiat iz 2012. godine - objavila je policija prošli tjedan i zamolila građane za pomoć u pronalaženju Charlesa Levina.

 

Njegov automobil lociran je u subotu na udaljenoj i gotovo neprohodnoj cesti - u njemu je pronađen glumčev mrtav pas, a Charlesovo tijelo ležalo je na strmom terenu u blizini vozila.

- Postoji velika vjerojatnost da su posmrtni ostaci Levinovi - objavio je u nedjelju Odjel za javnu sigurnost Grants Passa. Medicinski istražitelj tek treba napraviti konačnu identifikaciju.

 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo