BITKA ZA COOPERA

'VRATILI SMO KRIM, VRATIT ĆEMO I BRADLEYJA!' Lady Gaga pod nezapamćenim udarom ruskih trolova koji su uvjereni da tako brane Irininu čast

 
Bradley Cooper i Irina Shayk
 Profimedia, UPI

Tisuće Rusa na društvenim mrežama u misiji su obrane časti, tako barem misle, svoje sunarodnjakinje Irine Shayk. Naime, obožavatelji prelijepe ruske manekenke zatrpali su Instagram profil Lady Gage komentarima u kojima pozivaju pjevačicu da 'vrati Bradleyja Coopera' Irini.

Tisuće i tisuće komentara, uglavnom na ćirilici, ostavljaju Rusi razočarani što je veza Bradleyja i Irine propala, za što većina njih krivi Lady Gagu.

Slavnu pjevačicu 'trolaju' većinom žene koje smatraju da je Irina ponižena u cijeloj ovoj priči.

"Vratili smo Krim, vratit ćemo i Bradleyja isto", samo je jedan od komentara.

Ruskinje su ostavljale podcjenjivačke komentare o Lady Gagi poručujući kako njihova Irina 'još uvijek ima dulje noge'.

"Niste napisali komentar Gagi? Znači da niste Rus", stoji u drugom komentaru.

Ni slavne ruske pobjede nisu mogle izostati iz 'trolanja' američke pjevačice.

"Braćo, pobijedili smo u 2. svjetskom ratu! Što nas košta da izvršimo pritisak na Gagu?", upitao se jedan korisnik, dok je drugi zaključio kako se Irina ne treba osvećivati Gagi jer su to za nju obavili njezini sunarodnjaci.

"Gaga mi se nije sviđala otpočetka. Nema fotografija s medvjedima, ne zna kako pokrenuti nuklearni reaktor, a djeca će prestati piti votku slušajući njezinu glazbu", našalio se jedan komentator.

Iako svoju romansu Bradley i Gaga nikad nisu potvrdili, kemija koju nisu skrivali tijekom snimanja filma "Zvijezda je rođena" ili na dodjeli Oscara potaknula je brojna nagađanja, a na sve se to nadovezao i glumčev raskid s Irinom Shayk.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 02:01