POZNATI GLAZBENIK I GLUMAC

WILL SMITH U POREČU PRVI PUT IZVEO NOVI SINGL Nije se micao iz luksuznog apartmana na otočiću ispred Poreča, a jedna stvara ga je posebno oduševila

 Srećko Niketić / CROPIX

Sinoć je odmah nakon nastupa u porečkoj Peškeri u sklopu MTW Summerblasta megapopularni američki glazbenik i glumac Will Smith otišao iz Poreča i Hrvatske sa svojim pedeseteročlanim timom, i to direktno na pulski aerodrom pa u Veliku Britaniju, gdje ga čeka drugi koncert u sklopu ove njegove povratničke turneje.

Nakon spektakularnog nastupa koji je trajao oko sat vremena i bio ispunjen raznim pirotehničkim iznenađenjima na pozornici, koji su stvorili posebnu atmosferu i oduševljenje tisuće gledatelja preksinoćnje ljetne noći, Will je u backstageu zagrlio svog sina Traya koji je bio s njim na turneji.

Bio je iznimno emotivan nakon što je izveo pjesmu “Just a two of us” koju je posvetio upravo njemu te vidno zadovoljan svojim koncertom koji je odradio sa svojim dugogodišnjim prijateljem i suradnikom DJ-em Jazzyjem Jeffom.

Prvi put u Hrvatskoj

Ovo je bio prvi njihov zajednički koncert nakon sedam godina, poručili su s atraktivne pozornice koja je plijenila pažnju raznim efektima.

​- Pozdrav, Hrvatska, drago mi je da sam večeras ovdje. Ovo je moj prvi nastup u Hrvatskoj i prvi put da sam kod vas - pozdravio je Will na početku svog koncerta mnoštvo, a potom izveo niz svojih uspješnica od samih početaka svoje glazbene karijere - od “Men in black”, “Summertime”, “Girls Ain’t Nothing But Trouble”, “Parents Just Don’t Understand”. Ovaj je koncert dio njegove povratničke turneje koja se nastavlja iduće godine, a koncert u Poreču je dobio i jednu malu ekskluzivu. Smith je ovdje prvi put izveo svoj novi singl “Gel lit” koji je odlično prihvaćen na prvu.

Predsjednički apartman

Inače, Smith nije previše uspio uživati u ljepotama Istre i Poreča. Ovdje je boravio samo dva dana, a kako saznajemo od organizatora većinu vremena provodio je u probama za ovaj njemu iznimno važni koncert jer je htio da sve bude savršeno i vrlo se radovao svom nastupu u Poreču. Također, do njega je bilo gotovo nemoguće doći jer je bio pod snažnim osiguranjem pa mu fotoreporteri ni novinari nisu mogli prići tokom tonskih proba u sportskoj dvorani Žatika.

Nije se previše micao s otoka Sveti Nikola gdje je bio smješten u dva ekskluzivna predsjednička apartmana s pogledom na more i vlastitim bazenom. Jedino je jednu večer bio na rođendanskom partiju jednog od svojih prijatelja iz tima na otoku. Na usluzi je čitavom timu bio poseban kuhar koji im je pripremao razne delicije. Njegovi zahtjevi su bili svježa riba, a posebno je bio oduševljen istarskim maslinovim uljem. Zanimljivo da s njime u Istri nije bila njegova supruga Jade Pinkett Smith.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 22:30