'IZRASLA JE U DIVNU DJEVJČICU'

'ŽELIM DA ZNA DA SAM ŽIVA, SAMO JOJ ŽELIM ČUTI GLAS, MAŠTAM O TOME DA JOJ VIDIM LICE' Očajnički apel biološke majke Angelinine posvojene kćeri

 REUTERS

Mentewab Dawit Lebiso bila je prisiljena odreći se svoje kćeri nakon što je bila silovana.

Poslije poroda se razbolila, a djevojčicu Zaharu, danas 12-godišnjakinju, tada je posvojila Angelina Jolie.

No Mentewab je holivudskoj glumici sada uputila očajnički apel. Naime, svim silama želi čuti glas svoje kćeri. U ekskluzivnom razgovoru za Daily Mail tvrdi da ne želi djevojčicu nazad već da samo želi stupiti s njom u kontakt.

- Samo želim da zna da sam živa - kaže 31- godišnja Mentewab.

Očajnički želi biti dio Zaharinog života, a u sudskoj bitci za skrbništvo, pobjedu želi Angelini.

- Ne tražim da mi se vrati, samo želim dobiti mogućnost za komunikaciju sa Zaharom - dodala je.

Svjesna je toga da joj je Angelina pružila sve što si je mogla zamisliti.

- Angelina joj je majka kakva joj ja nikad nisam bila. Sa Zaharom je od rođenja, ali to ne znači da mi moja kćer ne nedostaje. Fali mi stalno. Mislim o njoj svaki dan i zamišljam joj lice i glas. Znam kad joj je rođendan i tužna sam jer ga ne mogu slaviti s njom. Toliko bih željela biti s njom na taj poseban dan - kaže Mentewab.

Dodala je da bi htjela da Zahara zna da ima majku koja ju voli koliko i Angelina.

- Ima život koji joj ja nikad ne bih mogla dati, ali svejedno bih htjela biti u kontaktu s njom. Htjela bih joj vidjeti lice. Izrasla je u predivnu djevojčicu i jako sam ponosna na nju. Srce mi puca od ponosa - kaže ova 31-godišnjakinja.

Smatra da nije puno što od Angeline traži da izmijeni par riječi sa svojom kćeri. Mentewab s kćeri nije kontaktirala otkako ju je Angelina posvojila kad je imala samo šest mjeseci te 2005. godine.

Kako kaže, Jolie joj nikad nije poslala ni pismo, a unatoč svom bogatstvu ni novac kako bi joj pomogla pobjeći iz siromaštva kojim je okružena, no ona kaže da je to ne brine.

- Što bih ja s tim novcem. Ne želim novac od Angeline. Ne treba mi ona ništa slati, samo želim čuti svoju kćer - kaže Mentewab koja živi u sobi bez vode i zahoda.

Kako piše Daily Mail, pretpostavlja se da Angelina do 2007. godine nije ni znala da je Zaharina majka živa, sve dok Mentewab nije dala prvi intervju.

Mentewab živi u Etiopiji, a nakon što je rodila Zaharu, nije imala više djece. Zahara je bila treće dijete koje su Angie i Brad zajedno posvojili.

U.S.actress Angelina Jolie strolls with her daughter Zahara in Venice September 2, 2007. Jolie's partner U.S. actor Brad Pitt stars in Andrew Dominik's movie
REUTERS

Actress Angelina Jolie is congratulated by her daughters Zahara (L) and Shiloh after winning the Favorite Villain Award at the 2015 Kids' Choice Awards in Los Angeles, California March 28, 2015. REUTERS/Mario Anzuoni - RTR4VAV8
REUTERS

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 14:21