VAL KILMER U TEŠKOJ SITUACIJI

ŽIVOTNA DRAMA SLAVNOG GLUMCA Stanje mu je sve gore, ima samo 40 kilograma: 'Preostala mu je samo molitva, pitanje je hoće li dočekati kraj siječnja'

 Profimedia, INF

Prijatelji Vala Kilmera, koji bi 31. prosinca trebao proslaviti 57. rođendan, tvrde da je glumac teško bolestan te da bi ovo za njega mogao biti posljednji Božić, piše Radar Online.

Naime, iako je nedavno demantirao tvrdnje Michaela Douglasa prema kojima boluje od raka grla, Kilmerovi prijatelji tvrde situacija u kojoj se nalazi ni je ni najmanje dobra.

- Stalno pokušava sve uvjeriti da je dobro, ali je svima jasno da nije. Stanje mu se jako pogoršalo - tvrdi izvor.

Naime, fotografi su 9. prosinca glumca uhvatili na snimanju njegovog novog filma 'Citizen Twain'. Mnogi su komentirali da je izgledao kao da je smrt prešla preko njega jer je odjeća koju je nosio visila na njegovom premršavom tijelu. Navodno teži samo 40 kilograma.

- Izgleda zbilja teško bolestan, a čini se i da ima oteklinu na desnoj strani vrata. Ne izgleda dobro - komentirao je liječnik Stuart Fischer fotografije glumca.

Dok Kilmer zdravstveno stanje skriva od javnosti, njegova majka izjavila je da se umjesto medicinom liječi molitvom, a izvori upoznati sa situacijom, tvrde da je pitanje hoće li poživjeti i do kraja siječnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 11:20