PRIZNAO KRIVNJU

ZVIJEZDI POPULARNE SERIJE NAŠLI TISUĆE FOTOGRAFIJE SEKSUALNOG ZLOSTAVLJANJA DJECE Pristao na strogi nadzor da izbjegne 20 godina robije

 
Mark Salling 2011. godine, kad je 'Glee' već bila svjetski popularna serija među mladima
 Lucy Nicholson / REUTERS

Glumac popularne tinejdžerske serije "Glee" Mark Salling priznao je da je posjedovao fotografije koje prikazuju seksualno zlostavljanje djece. Tridesetpetogodišnjem Sallingu sad prijeti između četiri i sedam godina zatvora, i svakoj žrtvi mora isplatiti odštetu od 50 tisuća dolara.

Uhićen je 2015. godine nakon što ga je netko prijavio za posjedovanje spornih fotografija na kojima su prikazani prizori u kojima se seksualno zlostavlja djecu, a policija je tijekom daljnje istrage otkrila da ih na osobnom računalima ima tisuće.

Nakon što mu je tijekom suđenja prijetilo i do 20 godina iza rešetaka radi zaprimanja i posjedovanja fotografija, uspio se nagoditi sa sudom u Kaliforniji priznavši krivnju. Uz to mora pristati na 20 godina posebnog nadzora nakon što izađe iz zatvora, a imat će i ograničenja u posjećivanju mjesta na kojima bi se mogli nalaziti maloljetnici, navodi TMZ.

U seriji Glee glumio je od 2009. do 2015. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 00:37