OBITELJSKO NASILJE

SUPRUG IZ PAKLA Brutalno pretukao pjevačicu: Šakama ju je udarao u ranu od carskoga reza i divljački vukao po stanu, ona pokreće brakorazvodnu parnicu

 
 INSTAGRAM

Srpska pjevačica Nataša Bekvalac i IT stručnjak Luka Lazukić vjenčali su se lani u rujnu, krajem veljače ove godine dobili su kćer Katju, no čini se kako je njihovu braku definitivno došao kraj.

Naime, Luka je u noći na prošlu subotu brutalno pretukao 37-godišnju glazbenicu, nakon što mu je ona u mobitelu pronašla ljubavne poruke koje je slao drugim ženama.

Srpski mediji pišu kako je pobješnjeli Lazukić Natašu šakama udarao u ranu od carskoga reza, nakon čega ju je i divljački vukao po stanu.

- Čovjek ne može biti dobro poslije ovakve tragedije. Nitko od nas nije dobro... Na Natašinu tijelu vidljivi su tragovi nasilja i trenutačno svi mislimo samo o njezinu zdravlju - rekao je za Blic Bekvalčin otac Dragoljub.

Pjevačica je uslijed premlaćivanja zadobila težak potres mozga od kojega se oporavlja u svome stanu u beogradskom naselju Dedinje.

Srpski Alo! također piše kako Nataša više ne želi i neće trpjeti obiteljsko nasilje te danas, u ponedjeljak, namjerava pokrenuti brakorazvodni postupak.

Protiv supruga Luke već je podnijela kaznenu prijavu, a on je uhićen u subotu poslijepodne u Novom Beogradu, no nakon što je saslušan, pušten je da se brani sa slobode. IT stručnjak poslije incidenta iselio se iz stana na Dedinju i otišao je roditeljima.

Inače, Nataši je ovo treći brak - s bivšim vaterpolistom Danilom Dačom Ikodinovićem dobila je kćer Hanu (10), a od drugog supruga Ljube Jovanovića razvela se 2015. poslije dvije godine zajedničkoga života.

...da je vazno samo ono sto se ne da kupiti❤

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on

Dance to express not to impress❤

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 20:06