OMOGUĆUJE BARCAFFÉ

VIDEO SERIJAL 'NA KAVI SA...' Tony Cetinski odgovara na pitanja o Jacquesu, braku i emocijama: 'Djeca su mi kao dva mala apaurina...'

    AUTOR:
    • Sponzorirani sadržaj

  • OBJAVLJENO:
  • 07.07.2017. u 14:54

Domaće zvijezde navikle su na druženje s novinarima, no svoje intimne trenutke najlakše otkrivaju uz kavu. Opušten i razbuđen sa šalicom omiljenog napitka u ruci, ovog ponedjeljka u našem video serijalu "Na kavi s..." gostovao je jedan od najpopularnijih domaćih pjevača s vokalom na kojem mu zavide mnogi kolege. Bili smo "Na kavi s..." Tonijem Cetinskim.

 

Otkrio nam je da za njega napuniti Arenu znači veliki posao u kojeg treba uložiti puno truda. Nakon napornog radnog dana, djeca su mu, kaže, kao dva mala apaurina, a ujedno i velika inspiracija. Toni nam je otkrio i svoj životni moto: “Sve može, a ništa ne mora”.

U nizu brzinskih ili-ili pitanja, poput Carreras ili Mužek, Zagreb ili Rovinj, Toni je napravio zanimljive odabire. Rekao nam je da preferira Julia Iglesiasa spram Justina Biebera, a teško se odlučio između mesa i ribe.

Tonija često možemo vidjeti na malim ekranima u žirijima talent showova, a kao proslavljeni pjevač na kavi nam je rekao koji je njegov savjet za mlade koji se prijavljuju na takve showove.

Pratite svakoga ponedjeljka na jutarnji.hr.

 

Izdvajamo