U ULIČNOJ PUCNJAVI

UBIJEN NAGRAĐIVANI PRODUCENT Početkom godine postao je otac i s Cardi B osvojio Grammyja: 'Nije imao nikakve veze s uličnim ratovima i bandama'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 18.06.2019. u 18:33

, Image: 413630497, License: Rights-managed, Restrictions: Contributor usage restriction: Advertising and promotion, Consumer goods, Direct mail and brochures, Indoor display, Internal business usage, Commercial electronic., Model Release: no, Credit line: Profimedia, Alamy
Profimedia, Alamy

Cardi B

 

U pucnjavi u Los Angelesu smrtno je stradao DJ Official, objavili su u utorak strani mediji.

Glazbeni producent pravoga imena Leslie André Wakefield Jr. imao je samo 26 godina, a poginuo je prošli petak, piše The Sun.

DJ Official sjedio je u automobilu s još jednim muškarcem kad im se približilo drugo vozilo iz kojeg su i dalje nepoznati počinitelji ispalili hice.

Producent, koji je u veljači ove godine s repericom Cardi B (26) osvojio prestižnu nagradu Grammy za suradnju na njezinu albumu "Invasion Of Privacy", umro je na licu mjesta, dok je drugi muškarac ranjen, ali njegovo stanje je stabilno.

Policija sumnja da je pucnjava povezana s bandama, no službene potvrde za to još nema.

- Moj unuk nikad nije imao nikakve veze s uličnim ratovima i bandama... Posao i glazba bili su mu sve - izjavio je djed ubijenog DJ Officiala, koji je početkom ove godine dobio prvo dijete.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo