Poznati svjetski DJ-evi u Umagu

Umaški turnir i ove godine top odredište za ljubitelje elektronske glazbe

Planetarno popularni DJ-evi već godinama odabiru Hrvatsku kao svoju glavnu ljetnu destinaciju. Jedna od najposjećenijih ljetnih destinacija je i Plava Laguna Croatia Open Umag, koji u sklopu svog Umag Party Nights programa svim posjetiteljima nudi zagarantiranu užarenu atmosferu i nezaboravan doživljaj tijekom svih deset dana dana turnira.

Već u srijedu, 18. srpnja, svi ljubitelji elektronske glazbe moći će uživati u bogatom repertoaru DJ Timmyja Trumpeta, koji je najpoznatiji po svom fantastičnom setu na Tomorrowland festivalu čime se lansirao među najpopularnija DJ imena.

U četvrtak, 19. srpnja, za miksetom će se naći Quintino, Nizozemac poznat po svojim energičnim nastupima, a ujedno je i ponosni vlasnik nagrade „DJ talent godine“.

Petak, 20. srpnja, je rezerviran za Michaela Feinera, popularnog švedskog DJ-a te glazbenog producenta poznatog po hitovima Together, Fairplay i Flash In The Night.

Netom prije finala u subotu, 21. srpnja, pozornicom će zavladati čak dvojica fantastičnih izvođača Rudeejay iz Italije i Švicarac Mike Candys. Mladi Talijan proslavio se remixevima Boba Sinclaira, Martina Solveiga i Afrojacka, dok je Candys postao poznat diljem svijeta svojim remixom pjesme Insomnia benda Faithless koji je ušao u top 10 na gotovo svim glazbenim ljestvicama.

Umaški ATP turnir svake godine osigura više od 100 sati izvrsne zabave u 10 dana turnira za više od 100.000 posjetitelja.

Program turnira pogledajte ovdje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 01:58